Duzgun kupon yap adamın canını sıkmaDusmanlari çatlatmaya devamkeee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Duzgun kupon yap adamın canını sıkmaDusmanlari çatlatmaya devamkeee
TamamAga benim ödülü @dodoyazyeter e gönder dedim ya begendin gönderiyi o bana papara atıcak bende payfix yok
hosbulduk cancagizim sende hosgeldin ?@Cevik42 onu kurşuna dizerrr Aquman senide yeni gordum hosgeldin brom ?
Paraları bastın tabi dansözlereEbenin .. banlayin lan beni bu ne anam sikildi ** sigara param kalmadi
Az beklersen papara atayımBende payfix yok nasil yapcaz @Rooster
Bana atsa olurmu abiBende payfix yok nasil yapcaz @Rooster
Olur bromda ayni anda atsin kesinti var soyle acill@dodoyazyeter reis benim odulde sana atsa papardan gonderirmisjn bana
Aga papara atacaksan sen at banada bidaha dodo uğraşmasınAz beklersen papara atayım
Tamam reis bekliyorumAz beklersen papara atayım
Uğraşma bnle kırarım seni alıntı yapma bna muhattap da olmaBen sadece çekim paylaşı ordan yapıyorum. Genelde cekimlerim 100 tl olmasına rağmen paylaşmaya çalışıyorum. Ama nedense yüksek kazananlar hep aynı bahane borclara gitti şurada borcu olmayan 1 allahın kulu varmı sence ? Birde artık forumda dağıtım yapmıyorum diyenler nedesen dagitimlara çekiliş lere giriveriyorlar.
adam hem dagitiyor hem toplamaya calisiyor ulen dayi espride seviye atlion ?Bana atsa olurmu abi
Kanka açılır inşallah bugün hesaplamadim ama 70 80 lira aldım hayır gelmedi uykusuzum ondan uykumu alayım yarın sermaye bulursak biseyler yaparız@muhsinovi niye sans yok bizde elizabeth
At knk@dodoyazyeter papara atıyom kanka sana
Buyur Kadir baba
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!