Fanetsa
Kayıtlı Üye
yoo kanka gayet ayığım, Senin bakış açınla alakalı olabilir.Dayi biseyler kullandığın her halinden belli şuan bile ayık değilsin bence ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yoo kanka gayet ayığım, Senin bakış açınla alakalı olabilir.Dayi biseyler kullandığın her halinden belli şuan bile ayık değilsin bence ?
Efsane fikir değerlendireceğiz ❤?@Rooster Forumda bir bira bağış alanı açılsa çok güzel olur müdür. Kazananlar bira içen arkadaşlara bira ısmarlamak ısterse diye. tabı kazananda birayı alıp resım cekip göndermek şartıyla
Nasil yani??Seni araştirdim
Nihayet beni anlayan birisi <3Efsane fikir değerlendireceğiz ❤?
Ankarada 7 tane pavyonun varmışNasil yani??
Harbi tam benlik bi olay bu ?Efsane fikir değerlendireceğiz ❤?
Yak gelsin o zaman??Ankarada 7 tane pavyonun varmış
HahahahhahahaYak gelsin o zaman??
+1 hocam ben de sevdim ?Nihayet beni anlayan birisi <3
@Rooster Forumda bir bira bağış alanı açılsa çok güzel olur müdür. Kazananlar bira içen arkadaşlara bira ısmarlamak ısterse diye. tabı kazananda birayı alıp resım cekip göndermek şartıyla
Yanlis konu yanlis forum bro??GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL YES BE
her seferınde yanına yonetıcın ın ıstediği notu yazıp resım cekerBir tane stok yapar bunlar o birayı çekip çekip atar olmaz o iş.
Muhsin güçlerimizi birleştirip dayıya çökmemiz lazımGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL YES BE
hangi maç hangi maç bizimkiler daha kramponları bağlıyor ne ara attıGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL YES BE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!