Heh içime su serpildi şuan bakKanka köydeyim ben kado ile konuştum akşam çözcez birşekil @WustelerK hesaplar icralık diye tutmuyoz nakit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Heh içime su serpildi şuan bakKanka köydeyim ben kado ile konuştum akşam çözcez birşekil @WustelerK hesaplar icralık diye tutmuyoz nakit
Bizim köy o kadar gelişmedi kanka atm yok son gün ziyarete geldik işte akşam dönüşte halletcez birşekilHeh içime su serpildi şuan bak
Tam da ayak bastığın yere bak ??ABİLER SİGARAM YOK 20 TL ATICAK VARMI BORÇ İSTEMİYORUM GERİ ÖDEYEMEM
İZMARİTTE YOK YERDE BELEDİYE İYİ ÇALIŞIYORRTam da ayak bastığın yere bak ??
Adamsınız **Bizim köy o kadar gelişmedi kanka atm yok son gün ziyarete geldik işte akşam dönüşte halletcez birşekil
La guvenme bu pusta gecen bana 50 atacakti atm bozuk dedi baska atm gitti oda bozuk dexi baska atm gidiom dedi sonra parayi dusurdum dediHeh içime su serpildi şuan bak
Kağıt var ağaç yapraklarını kağıda sar onu iç ???İZMARİTTE YOK YERDE BELEDİYE İYİ ÇALIŞIYORR
Sana atmam süloya atarım ????La guvenme bu pusta gecen bana 50 atacakti atm bozuk dedi baska atm gitti oda bozuk dexi baska atm gidiom dedi sonra parayi dusurdum dedi
A4 kağıdına çay sarsın sigara tadı verebilirKağıt var ağaç yapraklarını kağıda sar onu iç ???
YANİ ZIKKIM İÇ YAVŞAK MI DİYON ANLAYAMADIM ABİİKağıt var ağaç yapraklarını kağıda sar onu iç ???
Bak bu daha mantıklı ??A4 kağıdına çay sarsın sigara tadı verebilir
Atta yeterkiSana atmam süloya atarım ????
Olsa dükkan senin est...YANİ ZIKKIM İÇ YAVŞAK MI DİYON ANLAYAMADIM ABİİ
Dönerken yazcam halletcez dedik la sülo istiyorsa vardır birşey kolay kolay demez o sen desen kıllatıyon daAtta yeterki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!