Gitti bizim lahmacun fırını ?Buyuk tokatciyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gitti bizim lahmacun fırını ?Buyuk tokatciyim
Daha donunu alaxam nerdesin?Gitti bizim lahmacun fırını ?
Yırtık donu napacan 5 para etmezDaha donunu alaxam nerdesin?
Ettigi kadarYırtık donu napacan 5 para etmez
Çorap diyecem valla çoraplar da yırtıkEttigi kadar
Bu konu uzamasını gerçekten istemiyorum yazismalrim var diyorum az da olsa hukukumuz oldu dayı ile diğer forumda ve burada benim yanlışım var diyim inanan inansın beni tanıyan da bilir ben rakama değil söze bakarım neyse daha fazla uzatmasini istemiyorum bu diyolaglarin insanı değilim yazdığımda pişman oldum neyse iyi forumlarYanlışın var Osman usta Dayı Söz Verdin mi Tutar.
Osman ozele cvp versenBu konu uzamasını gerçekten istemiyorum yazismalrim var diyorum az da olsa hukukumuz oldu dayı ile diğer forumda ve burada benim yanlışım var diyim inanan inansın beni tanıyan da bilir ben rakama değil söze bakarım neyse daha fazla uzatmasini istemiyorum bu diyolaglarin insanı değilim yazdığımda pişman oldum neyse iyi forumlar
Sorunu cozecez de ozele cvp vermionBu konu uzamasını gerçekten istemiyorum yazismalrim var diyorum az da olsa hukukumuz oldu dayı ile diğer forumda ve burada benim yanlışım var diyim inanan inansın beni tanıyan da bilir ben rakama değil söze bakarım neyse daha fazla uzatmasini istemiyorum bu diyolaglarin insanı değilim yazdığımda pişman oldum neyse iyi forumlar
Senle aramdaki bağ para dan öte abi Est. Özledim laNe var len sanadami borcum var??
Borcunu ver?Senle aramdaki bağ para dan öte abi Est. Özledim la
Aman yarın bisey olmasın.Bu arada parmagimi kirdim sagolsun @Cevik42 400 tl yolladi
Bakacaz yalan bitmez?Aman yarın bisey olmasın.
dikkat et kendine tanıyorum seni usta seni kadar kralını görmedim.Bu konu uzamasını gerçekten istemiyorum yazismalrim var diyorum az da olsa hukukumuz oldu dayı ile diğer forumda ve burada benim yanlışım var diyim inanan inansın beni tanıyan da bilir ben rakama değil söze bakarım neyse daha fazla uzatmasini istemiyorum bu diyolaglarin insanı değilim yazdığımda pişman oldum neyse iyi forumlar
Hahahah henüz nasip olmadi senden borç almak insallah bigün alirsam geri vermicem mkeBorcunu ver?
Eyvallah cansın knkdikkat et kendine tanıyorum seni usta seni kadar kralını görmedim.
Verirsen ibinesin?Hahahah henüz nasip olmadi senden borç almak insallah bigün alirsam geri vermicem mke
Ozele cvp verecen miEyvallah cansın knk
Bi daha kaybolma dayımmVerirsen ibinesin?
Gecici burdayimBi daha kaybolma dayımm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!