uyuyamadım kanka ya sıcak yatılmıyor esmiyoda maç yayını varsa atsana izleyeyim tecavuz var malum fener cıkamicak staddanUyandın mi prenses
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
uyuyamadım kanka ya sıcak yatılmıyor esmiyoda maç yayını varsa atsana izleyeyim tecavuz var malum fener cıkamicak staddanUyandın mi prenses
hani roll falan açan yokmu ** dellendim maaşta yatmamış zaten skcemUyandın mi prenses
Adana dasın ve yayın soruyom heuyuyamadım kanka ya sıcak yatılmıyor esmiyoda maç yayını varsa atsana izleyeyim tecavuz var malum fener cıkamicak staddan
yenerse gör tantanayı gece 1e kadar bütün kekolar sokakta şahinciler doğancılar motorları söylemiyom bileAdana dasın ve yayın soruyom he
Hahahah bizi yenen şampiyon olmuş gibi seviniyor zatenyenerse gör tantanayı gece 1e kadar bütün kekolar sokakta şahinciler doğancılar motorları söylemiyom bile
yok lan şimşekler grubu hep aynıHahahah bizi yenen şampiyon olmuş gibi seviniyor zaten
Bı yayın buldummm fenaaayok lan şimşekler grubu hep aynı
Sıkıntı yok şaka yapıyorum yarın 500 atacam şu an çulsuzum
He abi sana atacam sende kankalarına atarsın rol açarlarBanami Atacan 500
Hayy kankalarim sana durtsun ne kankalarim varmışHe abi sana atacam sende kankalarına atarsın rol açarlar
Sen bir ben ikiBuyuk tokatciyim
Ben 3Sen bir ben iki
Biraz ara verdim donecegim 10 gün tatil ?Beni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!