Birinize 100 atayım yapın. Başka param yok. Benim işim var giremem de.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zügürt aga de dün gece sıfırladık ***
gönder gelsinBirinize 100 atayım yapın. Başka param yok. Benim işim var giremem de.
Yaw ne borcu adam beni esekte 180 tl zarara soktu gene ses etmedim sustum simfi borcu var diodogrudur ya ama adam atıp tutmadı borc vermıstım goren oldumu telı falan varmı dıye yazmıs cevık gordu paraq attı ona ıste
at garıde bıkerede ben yapayımBirinize 100 atayım yapın. Başka param yok. Benim işim var giremem de.
sana niye atayim adamin 12 mesaji var kadircanin bana borcu var yazmisBana mi laf atiyon ula ironi yaptik mk?
Sakin bir daha yerime para atma ben kacar byyAga roller nasıl gidiyor kazanç var mı
Kanka bir yazsana bana özelde az isim varMeto dur lo
TalibimBirinize 100 atayım yapın. Başka param yok. Benim işim var giremem de.
ben karısmam aranızdakı ıs dogru ama onun cevıkten almaması lazım senınle halederım demesı lazımdı varsa bıleYaw ne borcu adam beni esekte 180 tl zarara soktu gene ses etmedim sustum simfi borcu var dio
@Cevik42 buraya atat garıde bıkerede ben yapayım
Dur gitmeee hemen kaçma ?Sakin bir daha yerime para atma ben kacar byy
Bana mi dionKanka bir yazsana bana özelde az isim var
Niye oraya atsın dayı 3 kere cevige roll verdik sıra bizde@Cevik42 buraya at
allah askina bana at cevo bir basarili roll yapayim hic yapmiyorumBirinize 100 atayım yapın. Başka param yok. Benim işim var giremem de.
aga at bana yapmazsam 2 katini carsamba veririmBeyler bi arkadaşın ihtiyacı var da parayı oraya mi atalım yoksa roll mu yapılsın. Kazanç olursa arkadaşı da görürüz
ver bana kazanç olursa arkadaşada atarızBeyler bi arkadaşın ihtiyacı var da parayı oraya mi atalım yoksa roll mu yapılsın. Kazanç olursa arkadaşı da görürüz
bana atsin dayi@Cevik42 buraya at
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!