@kadircan4747 namı değer "dayı" fatura paramı isteyip saat 10 gibi 100 lira dönecem diyip benı dolandırmıstır bilginize kendisinde hertürlü kata kulle vardır ben yandım siz yanmayın ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal ??@kadircan4747 namı değer "dayı" fatura paramı isteyip saat 10 gibi 100 lira dönecem diyip benı dolandırmıstır bilginize kendisinde hertürlü kata kulle vardır ben yandım siz yanmayın ...
Eyv dayı hakedene hakkını vermezsem haksızlık olur sıkıntıya gırerım uykularım kacar ?? hakettınHelal ??
Ne yaparsan yap nafile??@kadircan4747 namı değer "dayı" fatura paramı isteyip saat 10 gibi 100 lira dönecem diyip benı dolandırmıstır bilginize kendisinde hertürlü kata kulle vardır ben yandım siz yanmayın ...
Eyv dayı hakedene hakkını vermezsem haksızlık olur sıkıntıya gırerım uykularım kacar ?? hakettın Harf Umurumda değil??
Az sallamışşın bence biraz daha salla??Eyv dayı hakedene hakkını vermezsem haksızlık olur sıkıntıya gırerım uykularım kacar ?? hakettın
Atatsam ziksinler 3ay sonra zorlla kendi paramı aldım ararmıyım lennnşaka yapıyodut atar
Yaw he de gitsin ?? ben paramı aldım mı aldım??vay mke
Dier forumada git bence ki daha fazla kudurEyv dayı hakedene hakkını vermezsem haksızlık olur sıkıntıya gırerım uykularım kacar ?? hakettın
La kendi ne yalanlar attı yazmaya ben utanıom ?ama sahsen olmamis bu is vercem diyip 100 vercem diyip 50 alinmis vermek iktiza eder sahsen fikrim
SallaTuhaf şeyler
dise dis diyonLa kendi ne yalanlar attı yazmaya ben utanıom ?
Nese gençler işim var grşsiradan bi forum günlüğü ceso
Umurumda değildise dis diyon
dayko firarNese gençler işim var grş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!