Fauda ne demek ?siradan bi forum günlüğü ceso
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fauda ne demek ?siradan bi forum günlüğü ceso
Biri gelsin desinki borcu var baş göz üstüne böle sehtarlara kimse riayet etmezdise dis diyon
Yok la ne firar yemege gidecek gençlet makinaya bakacamdayko firar
kolay gele agam emekcinin yanındayızYok la ne firar yemege gidecek gençlet makinaya bakacam
Sana sadakam olsun sözünün adamı deılmıssın sen sen olunca ver dedın ben saat gece 10 da ver dedım aradakı farkı anlamıcak kadar cahılsin sen lafına itibar olmaz senın artık yol verdim sana hadi ikile sadakam olsun sana 50 liralık adammısınBiri gelsin desinki borcu var baş göz üstüne böle sehtarlara kimse riayet etmez
Yalova kaymakamını tanıyonmu slm varSana sadakam olsun sözünün adamı deılmıssın sen sen olunca ver dedın ben saat gece 10 da ver dedım aradakı farkı anlamıcak kadar cahılsin sen lafına itibar olmaz senın artık yol verdim sana hadi ikile sadakam olsun sana 50 liralık adammısın
Hacı bi 50 daha sal??Sana sadakam olsun sözünün adamı deılmıssın sen sen olunca ver dedın ben saat gece 10 da ver dedım aradakı farkı anlamıcak kadar cahılsin sen lafına itibar olmaz senın artık yol verdim sana hadi ikile sadakam olsun sana 50 liralık adammısın
Noktasaka bi yana burda sunu da soyleyim gulduk eglendik bu dayi dediginiz adamla para muhabbetim de oldu tartismamda oldu kavgam da oldu (sozlu ) daha kufur kullanmadim kullanmamda emegi gecmistir bana yani maddi degil manevi cok dertlesmisimdir isi gucu rast gelsin o beni bilir ben onu @kadircan4747
Bu dayı dediğiniz adam ? sende dayı ile yaşıtsın herhalde ? bu Arada Fauda ne demek hocam ?saka bi yana burda sunu da soyleyim gulduk eglendik bu dayi dediginiz adamla para muhabbetim de oldu tartismamda oldu kavgam da oldu (sozlu ) daha kufur kullanmadim kullanmamda emegi gecmistir bana yani maddi degil manevi cok dertlesmisimdir isi gucu rast gelsin o beni bilir ben onu @kadircan4747
Rahat otur ?Bu dayı dediğiniz adam ? sende dayı ile yaşıtsın herhalde ? bu Arada Fauda ne demek hocam ?
Fauda ibine **** gibi bişey??Bu dayı dediğiniz adam ? sende dayı ile yaşıtsın herhalde ? bu Arada Fauda ne demek hocam ?
Oturamıyorum iğne vurdum ?Rahat otur ?
bu dayi dediğiniz derken ben bazen abi derim bazen dayi o bilir fauda netflixde bi dizi hacim anlami kaosBu dayı dediğiniz adam ? sende dayı ile yaşıtsın herhalde ? bu Arada Fauda ne demek hocam ?
Yaw he de gitsin erhanbu dayi dediğiniz derken ben bazen abi derim bazen dayi o bilir fauda netflixde bi dizi hacim anlami kaos
He kaos ile besleniyuz ellam 001bu dayi dediğiniz derken ben bazen abi derim bazen dayi o bilir fauda netflixde bi dizi hacim anlami kaos
enes de baaa artık o da güzel isimYaw he de gitsin erhan
Cakallara kim itibar eder kurban olanbu dayi dediğiniz derken ben bazen abi derim bazen dayi o bilir fauda netflixde bi dizi hacim anlami kaos
ben eski kaosculardanim yan masadakiler bilir kankaHe kaos ile besleniyuz ellam 001
Cakallara kim itibar eder kurban olanbu dayi dediğiniz derken ben bazen abi derim bazen dayi o bilir fauda netflixde bi dizi hacim anlami kaos
tamam Ercüment ??enes de baaa artık o da güzel isim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!