Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet KADİRCAN4747 HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Biri gelsin desinki borcu var baş göz üstüne böle sehtarlara kimse riayet etmez
Sana sadakam olsun sözünün adamı deılmıssın sen sen olunca ver dedın ben saat gece 10 da ver dedım aradakı farkı anlamıcak kadar cahılsin sen lafına itibar olmaz senın artık yol verdim sana hadi ikile sadakam olsun sana 50 liralık adammısın

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sana sadakam olsun sözünün adamı deılmıssın sen sen olunca ver dedın ben saat gece 10 da ver dedım aradakı farkı anlamıcak kadar cahılsin sen lafına itibar olmaz senın artık yol verdim sana hadi ikile sadakam olsun sana 50 liralık adammısın
Yalova kaymakamını tanıyonmu slm var

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
saka bi yana burda sunu da soyleyim gulduk eglendik bu dayi dediginiz adamla para muhabbetim de oldu tartismamda oldu kavgam da oldu (sozlu ) daha kufur kullanmadim kullanmamda emegi gecmistir bana yani maddi degil manevi cok dertlesmisimdir isi gucu rast gelsin o beni bilir ben onu @kadircan4747

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
saka bi yana burda sunu da soyleyim gulduk eglendik bu dayi dediginiz adamla para muhabbetim de oldu tartismamda oldu kavgam da oldu (sozlu ) daha kufur kullanmadim kullanmamda emegi gecmistir bana yani maddi degil manevi cok dertlesmisimdir isi gucu rast gelsin o beni bilir ben onu @kadircan4747
Bu dayı dediğiniz adam ? sende dayı ile yaşıtsın herhalde ? bu Arada Fauda ne demek hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap