1-0 ken yazmıştım. Adamlar bu sene gerçekten oynuyorTS nin 2.5 alt olmasi zor gibi bide dep gol atarsa yandik kuruuuuuu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1-0 ken yazmıştım. Adamlar bu sene gerçekten oynuyorTS nin 2.5 alt olmasi zor gibi bide dep gol atarsa yandik kuruuuuuu
neyini oynuyor 0-0 ken net p6 kırmızı görmediler1-0 ken yazmıştım. Adamlar bu sene gerçekten oynuyor
Hehee o kadar puanı beleş ten aldılar. Hakemler feneri cimbomu kollarken bile bukadar yenilgisiz zor ilerliyorlardi. Gs li olarak söylüyorum Adamların hakkını yemeyelimneyini oynuyor 0-0 ken net p6 kırmızı görmediler
Gecen hafta beşiktaşta vida ya yapılan p6 verilmedi
ondan önceki mac rize ile rize oynadı bunlar attı
ondan önceki mac göztepe tek sutla gol attılar bu takım mı oynuyor ?
BEN BELEŞTEN Mİ ALDI DEDİM SON 4 HAFTASI BU ADAMLARIN VE 12 PUAN CIKTI BURDAN 3-4 YERİNE BU TAKIM SAMPİYON OLAMAZ ACIK SÖYLİYİM bu iş i böyle götürmezlerHehee o kadar puanı beleş ten aldılar. Hakemler feneri cimbomu kollarken bile bukadar yenilgisiz zor ilerliyorlardi. Gs li olarak söylüyorum Adamların hakkını yemeyelim
Canın sağ olsunOlmadı malesef dostlar kusura bakmayın
Gider gider demedi deme kaç yıldır şampiyon olamiyorlar bukez olurlarBEN BELEŞTEN Mİ ALDI DEDİM SON 4 HAFTASI BU ADAMLARIN VE 12 PUAN CIKTI BURDAN 3-4 YERİNE BU TAKIM SAMPİYON OLAMAZ ACIK SÖYLİYİM bu iş i böyle götürmezler
Son şampiyonluk 83-84 senesi nerdeyse 40 yıl olmuş benim yaşım gibi bu özlem çok sürmüş. Bu sene kesin şampiyonBEN BELEŞTEN Mİ ALDI DEDİM SON 4 HAFTASI BU ADAMLARIN VE 12 PUAN CIKTI BURDAN 3-4 YERİNE BU TAKIM SAMPİYON OLAMAZ ACIK SÖYLİYİM bu iş i böyle götürmezler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!