Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Knk 2 kere mi ödül alacaz kısmet olursa yani ?
Forumlar ayri sende bana laf atiyodun ne yaparsan onu gorursun benden benim bi problemim yok o ara zaten herkes ustume geliyodu sinirlenip herkese bisiler demisimdir@Explosen16 BUNDAN 1 AY ÖNCE HOOD DA SENİ ROLE ALMADIM DİYE BEDDUA EDİYORDUN İNŞALLAH KAYBEDERSİN DİYE SİMDİ ROLÜMÜ TAKİP EDİYORSUN
BEN GENE İYİLİK YAPACAM BU YAPTIGINA KARŞIN VARSA DAĞITIMIN LİSTEYE GİREBİLİRSİN
KİMSENİN KAYBETMESİNİ dileme sartlar belli dostum varsa dağıtımın buyur kapım acık sanaForumlar ayri sende bana laf atiyodun ne yaparsan onu gorursun benden benim bi problemim yok o ara zaten herkes ustume geliyodu sinirlenip herkese bisiler demisimdir
Dagitimim yok peki kolay gelsinKİMSENİN KAYBETMESİNİ dileme sartlar belli dostum varsa dağıtımın buyur kapım acık sana
Tesekkur ederim reis@Benimsansim25 i alalım @Klostrofobi söz verdi diğer arkadas da söyledi ama sırf o günkü dedigi kelimeden dolayı ona istiyatif saglamıcam kuralları basta yazdım cünkü.
4 BİN HEDEFKanka dağıtım mi devam mi hedef ne
@Klostrofobi sonk işi absolut 100 tl veririz 5 kişiye yaparskaYetiştim mi
Absolut candır ?@Klostrofobi sonk işi absolut 100 tl veririz 5 kişiye yaparska
okey kapatalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!