Kadirxan dayi seni parali gormim ????Kumarbazin ortak derdi ha sana ha bana mikim kaldı kel Hasan'a ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kadirxan dayi seni parali gormim ????Kumarbazin ortak derdi ha sana ha bana mikim kaldı kel Hasan'a ??
1 dayi 10 yegene bakar 10 yeğen 1 dayiya bakamaz @kadircan4747 ????Kadirxan dayi seni parali gormim ????
??1 dayi 10 yegene bakar 10 yeğen 1 dayiya bakamaz @kadircan4747 ????
Var ode ama 100 TL değil fatura malesef 50 TL diye biliyorum
25 e ödeyek ?Var ode ama 100 TL değil fatura malesef 50 TL diye biliyorum
Kökten mi kesiyon. Nasıl sunnetçisin böyle peki çocuk ne yapacak mali olmadan25 e ödeyek ?
La 50 liralık faturasıni ben 25 liraya oducem ne var bunda olan bana oluyor ??Kökten mi kesiyon. Nasıl sunnetçisin böyle peki çocuk ne yapacak mali olmadan
Seni bilmem kanka ama bazı gotler var düşene bırak tekme vurmayı bakıyorlar ki bacağını soksunlar o derece ki yardımcı oluyorlar. Madem yardımcı olacam 100 tl faturanı 100 zaten ödeyeceksin bari arkadaştan öder 80 at onunda işi görülsün 20 de kar kalır ama yok 45.50 ödeyelim diyor godoslarLa 50 liralık faturasıni ben 25 liraya oducem ne var bunda olan bana oluyor ??
Eydolu kankim zaten ondan dedim 25 e ödeyim işi görülsün diye ?Seni bilmem kanka ama bazı gotler var düşene bırak tekme vurmayı bakıyorlar ki bacağını soksunlar o derece ki yardımcı oluyorlar. Madem yardımcı olacam 100 tl faturanı 100 zaten ödeyeceksin bari arkadaştan öder 80 at onunda işi görülsün 20 de kar kalır ama yok 45.50 ödeyelim diyor godoslar
Akşam haberleselimEydolu kankim zaten ondan dedim 25 e ödeyim işi görülsün diye ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!