Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling Kasa 100 kazanca gore dagitim??

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olsa yokki yengeden dayak yiyo burda atar gider ?
PLANI KURDUM YONETİMLE GÖRÜSÜP HALLEDİCEZ PLAN SU

SPONSORLARIN BİRİNE 25 KİSİYE 20 F.B ACACAZ SAZAN METİN DE HEMEN KULLANICI ADINI YAZACAK SONRA ADMİNLER SİTE İLE GÖRÜSÜP BİLGİLERDEN NUMARASINI OGRENİCEK BANA GELECEK BENDE NUDELERİ ONA ATACAM BAMMMMMM UZAYA GİDECEK METO

mahmut8021

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
PLANI KURDUM YONETİMLE GÖRÜSÜP HALLEDİCEZ PLAN SU

SPONSORLARIN BİRİNE 25 KİSİYE 20 F.B ACACAZ SAZAN METİN DE HEMEN KULLANICI ADINI YAZACAK SONRA ADMİNLER SİTE İLE GÖRÜSÜP BİLGİLERDEN NUMARASINI OGRENİCEK BANA GELECEK BENDE NUDELERİ ONA ATACAM BAMMMMMM UZAYA GİDECEK METO
Şeytan seni gorse namaza başlar

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Şeytan seni gorse namaza başlar
Bende ne numaralar var Bir bilsen başka forumlarda Hile ile kazandıgım bir ton ödül var :D

Gecenler de 100 k olayı vardı siteden kurtarmak icin reel arkadasın hesap

Neyse

her 10 cekimde 5 k veriyorduk adamlara

1.ci cekim de 7.5 istiyorlar dedim 2.5 kendime aldım
4.cü cekim baktım boyle olmıcak arkadasa dedim ki 5 k mefete istiyorlar bana iban at ben mefete atıyım

Planım da suydu adamlara rest cekecektim her 2 cekimde 1 5 k veririz diyip o 2 cekimde 1 5 k cep yapacaktım adamlar yok dedi anlasma bozuldu ben 5 de ordan yedim .D

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bende ne numaralar var Bir bilsen başka forumlarda Hile ile kazandıgım bir ton ödül var :D

Neyse

4.cü cekim baktım boyle olmıcak arkadasa dedim ki 5 k mefete istiyorlar bana iban at ben mefete atıyım

Planım da suydu adamlara rest cekecektim her 2 cekimde 1 5 k veririz diyip o 2 cekimde 1 5 k cep yapacaktım adamlar yok dedi anlasma bozuldu ben 5 de ordan yedim .D
Nickini neden değiştirmek istediğini anladım knk

mahmut8021

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Neyse

Vay be ?bizde evde peynir yok adam neler yapio

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap