Estağfirullah bro iyi gecelerK.bakmayin beyler valla
Ben uyurken roll açma ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Estağfirullah bro iyi gecelerK.bakmayin beyler valla
?Estağfirullah bro iyi geceler
Ben uyurken roll açma ?
Sağlık olsun knk ne kusuru ?
kusura belediye bakıyorK.bakmayin beyler valla
Metin abide yoktu hayretkusura belediye bakıyor
METİN ABİNİ yok ettim Foruma girmesi yasak geceleriMetin abide yoktu hayret
Iyi yapmissin aga ?lose lose icimizi daraltioMETİN ABİNİ yok ettim Foruma girmesi yasak geceleri
NUMARASINI BANA ATSANA ONU HAYATTAN YOK EDELİMIyi yapmissin aga ?lose lose icimizi daraltio
Olsa yokki yengeden dayak yiyo burda atar gider ?NUMARASINI BANA ATSANA ONU HAYATTAN YOK EDELİM
BENDE NUDE ARŞİVİM VAR ORDAN 1 TANE ONA YOLLIYIM GECE GECE EŞİ KALEMİNİ KIRSIN
PLANI KURDUM YONETİMLE GÖRÜSÜP HALLEDİCEZ PLAN SUOlsa yokki yengeden dayak yiyo burda atar gider ?
Şeytan seni gorse namaza başlarPLANI KURDUM YONETİMLE GÖRÜSÜP HALLEDİCEZ PLAN SU
SPONSORLARIN BİRİNE 25 KİSİYE 20 F.B ACACAZ SAZAN METİN DE HEMEN KULLANICI ADINI YAZACAK SONRA ADMİNLER SİTE İLE GÖRÜSÜP BİLGİLERDEN NUMARASINI OGRENİCEK BANA GELECEK BENDE NUDELERİ ONA ATACAM BAMMMMMM UZAYA GİDECEK METO
Yanlız kandirildigini anlarsa cok üzülür frebeat alamadi diyeŞeytan seni gorse namaza başlar
Bende ne numaralar var Bir bilsen başka forumlarda Hile ile kazandıgım bir ton ödül varŞeytan seni gorse namaza başlar
BEN nakit tanımlıcagım onaYanlız kandirildigini anlarsa cok üzülür frebeat alamadi diye
Nickini neden değiştirmek istediğini anladım knkBende ne numaralar var Bir bilsen başka forumlarda Hile ile kazandıgım bir ton ödül var
Gecenler de 100 k olayı vardı siteden kurtarmak icin reel arkadasın hesap
Neyse
her 10 cekimde 5 k veriyorduk adamlara
1.ci cekim de 7.5 istiyorlar dedim 2.5 kendime aldım
4.cü cekim baktım boyle olmıcak arkadasa dedim ki 5 k mefete istiyorlar bana iban at ben mefete atıyım
Planım da suydu adamlara rest cekecektim her 2 cekimde 1 5 k veririz diyip o 2 cekimde 1 5 k cep yapacaktım adamlar yok dedi anlasma bozuldu ben 5 de ordan yedim .D
FORUMDAN DEĞİL REEL arkadasımNickini neden değiştirmek istediğini anladım knk
Vay be ?bizde evde peynir yok adam neler yapioBende ne numaralar var Bir bilsen başka forumlarda Hile ile kazandıgım bir ton ödül var
Gecenler de 100 k olayı vardı siteden kurtarmak icin reel arkadasın hesap
Neyse
her 10 cekimde 5 k veriyorduk adamlara
1.ci cekim de 7.5 istiyorlar dedim 2.5 kendime aldım
4.cü cekim baktım boyle olmıcak arkadasa dedim ki 5 k mefete istiyorlar bana iban at ben mefete atıyım
Planım da suydu adamlara rest cekecektim her 2 cekimde 1 5 k veririz diyip o 2 cekimde 1 5 k cep yapacaktım adamlar yok dedi anlasma bozuldu ben 5 de ordan yedim .D
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!