27 NEDİR @mahmut8021 *** sigara alamıyorsun bunun icin insanlara özelden yazman anca kendini düşürür bide vermiyor diye laf yapacan sanane MK İSTER YAKAR İSTER SATARIM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne??Aga bide 27 istio cok karaktersiz valla adam gibi istese atarm ama adam degil
Yav aga yok ben reis diomusmda yalvarıromudmda ulan kumar bu bazen para olmaz msj atarsin insanlik hali onu bile kullanio madem paran bu kadsr degerli atmican almican ben elmatador bir ara konu acmisti el matador suclu saniodum el matador adam vallaAdam olsa forumlardan kovulmaz
BENİ burdan hood dan neden kimse kovmaz aktif forumum
KİMSEYE TERBİYESİZLİK YAPMAM KİMSEYE EGO KASMAM PARAM OLSUN OLMASIN KİMSEYİ KÜCÜK GÖRMEM HER DM MESAJ YORUMA YANIT VERİRİM BUNLAR PARADA KENDİNİ BOZARLAR
Verem dayi su mac gelsin27 verse
Ne??
La kedimi bunlari yapmisYav aga yok ben reis diomusmda yalvarıromudmda ulan kumar bu bazen para olmaz msj atarsin insanlik hali onu bile kullanio madem paran bu kadsr degerli atmican almican ben elmatador bir ara konu acmisti el matador suclu saniodum el matador adam valla
Vazgectim 50 yaptım?Verem dayi su mac gelsin
E gelmiş at kafasiDepe verdik
Dayi bu solenmez 55 attm buna msj atti aga bana 30 at carsamba aticam hic unuttum bana 27 atmis kufur edio no atiom aramioLa kedimi bunlari yapmis
Kedi simdimi kufur etti tam anlamadim olayiVerem dayi su mac gelsin
MAC SONU ELİMİZE VERDİLERDepe verdik
Aynen ben reis diomusm ona mahelede laf aliskanligi ben herkese reis derim bunu ondan para almam icin diomusm ne gunlere kaldikKedi simdimi kufur etti tam anlamadim olayi
Salla gitsin aktifmi su anAynen ben reis diomusm ona mahelede laf aliskanligi ben herkese reis derim bunu ondan para almam icin diomusm ne gunlere kaldik
OLAYA BİZ EL KOYDUK FORUM ARANDI HİC BİR SUC UNSURU BULUNAMADI TAMAM MI BABAYİĞİTYeni olaymi
Onemiyok oSalla gitsin aktifmi su an
kendisine sor Pasif de olabilirSalla gitsin aktifmi su an
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!