sen bi uyusan Dbu saatte rolmu olur yat uyu explosen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sen bi uyusan Dbu saatte rolmu olur yat uyu explosen
nöbette uyuyup laf mı yiyeyim aimar yaglarısen bi uyusan D
görevdemisin D:dnöbette uyuyup laf mı yiyeyim aimar yagları
rol mü açacaksın ben uyuyunca ugursuz git uyu diyon yanisen bi uyusan D
yoksa bu saatte ayakta ne işim var salakmıyım mis gibi uyurdumgörevdemisin D:d
ee yani görev kutsaldırgörevdemisin D:d
10 liralık kupon vardı mk 2000 veriodu tekten gitti gene hemde son per 25 sayı attılar dıe mk bole sansınyoksa bu saatte ayakta ne işim var salakmıyım mis gibi uyurdum
tşkler fındıkcıgım bi 27 atarsan gecem dahada güzel olacakYazamadim geceniz guzel olsun
Seninde reisYazamadim geceniz guzel olsun
Bidakine kasayı bana devret arkana yaslanYazamadim geceniz guzel olsun
D:d:dD:d. açsam da tutmuyor zaten bu ararol mü açacaksın ben uyuyunca ugursuz git uyu diyon yani
Yaw cidden acaip adamsintşkler fındıkcıgım bi 27 atarsan gecem dahada güzel olacak
ah be fındık ah be fındık yanlış maça oynamasan belki şuan kazanmıştıkYazamadim geceniz guzel olsun
Len metonun oldugu yerde kupon gelmezzzzsulan bugun tekten yata yata tekkene donduk mk psıkolojımı bozdular
bi git uyu artık sabah namazınımı bekliyonYaw cidden acaip adamsin
Uykum kactibi git uyu artık sabah namazınımı bekliyon
Kanka ben sizin icin burdayim bunlar para degil bana.Sogutma.ikidirnayniniBidakine kasayı bana devret arkana yaslan
Kanka ben sizin icin burdayim bana ayip etme bana.İkidir aynini yapiyosun,ilk yaz sende olsun kasa.Bunlar bana cerez parasi ayip etme bana )Bidakine kasayı bana devret arkana yaslan
hadi ordan fındık yanlış maça oynadı benim verdiğim tuttuLen metonun oldugu yerde kupon gelmezzzzs
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!