yok dayı olmuor valla tutmuor ılla yatırıyorlar olmıcak sekıldeLen metonun oldugu yerde kupon gelmezzzzs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok dayı olmuor valla tutmuor ılla yatırıyorlar olmıcak sekıldeLen metonun oldugu yerde kupon gelmezzzzs
1k çerez parasıysa allah daha çok versin fındık kardeş.Kanka ben sizin icin burdayim bunlar para degil bana.Sogutma.ikidirnaynini
Kanka ben sizin icin burdayim bana ayip etme bana.İkidir aynini yapiyosun,ilk yaz sende olsun kasa.Bunlar bana cerez parasi ayip etme bana )
Meto faktoru geçen bı maç oynadim takir takir gidio maci soledim meto takip etti 1dajikada 8 0seri yedileryok dayı olmuor valla tutmuor ılla yatırıyorlar olmıcak sekılde
fındık kardeş 2 çeyrek alıra bassaydı 3.çeyrek +2,5 ev diecektim roll başarılı olacaktıLen metonun oldugu yerde kupon gelmezzzzs
Git bak ben esenyurtami bakirkoydemiyimfındık kardeş 2 çeyrek alıra bassaydı 3.çeyrek +2,5 ev diecektim roll başarılı olacaktı
bakırköy deliler hastanesinde görünüyorsunGit bak ben esenyurtami bakirkoydemiyim
bizim gibler baska yerde bulunmaz zatenbakırköy deliler hastanesinde görünüyorsun
La krobizim gibler baska yerde bulunmaz zaten
cavayi halo he baboLa kro
Kuze kerecavayi halo he babo
3 kereKuze kere
cıKuze kere
hemsi
Mefi
dayı bmw kacırdı konuyu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!