@Cevik42Abi yan forumda herif para saçıyodu kapış kapış herkes aliyodu adamdan adam yokta belli ki görüp atsinlar bi zahmet **
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Cevik42Abi yan forumda herif para saçıyodu kapış kapış herkes aliyodu adamdan adam yokta belli ki görüp atsinlar bi zahmet **
Kayseri’yi hafife alma vorteeee aklında bulunsun51
9.45
kayseriye saplıyım kanka sana bişey olmasınKayseri’yi hafife alma vorteeee aklında bulunsun
kalp mi atam kahkaha mı bilemedim sana kalbimi verdim vorteeeekayseriye saplıyım kanka sana bişey olmasın
Önemli olan niteyinDostlar cekim sınırı olmasa devam ederdik belki daha fazla kisi nasiplenirdi ama 300 max. Acil ihtiyacim da var bu kadar dagitabilirim simdilik kusura kalmayin
kalbine sağlık kaptanDostlar cekim sınırı olmasa devam ederdik belki daha fazla kisi nasiplenirdi ama 300 max. Acil ihtiyacim da var bu kadar dagitabilirim simdilik kusura kalmayin
Gel bura kacmaDostlar cekim sınırı olmasa devam ederdik belki daha fazla kisi nasiplenirdi ama 300 max. Acil ihtiyacim da var bu kadar dagitabilirim simdilik kusura kalmayin
ben 100ü aldım bileDostlar cekim sınırı olmasa devam ederdik belki daha fazla kisi nasiplenirdi ama 300 max. Acil ihtiyacim da var bu kadar dagitabilirim simdilik kusura kalmayin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!