eyvallah sagolasın. azıcık kaybolayım ben ozamanSen git gardas biz sana çekiliş olmadan veriyoruz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
eyvallah sagolasın. azıcık kaybolayım ben ozamanSen git gardas biz sana çekiliş olmadan veriyoruz ?
sende kral lafım yok benim demek istediğim birkac sayfa yazmayanlar oluyor ondan dikkati çekiyor insanınLeonardo tek var
Hiçbir zaman kasa basmam tek maça her zaman 2. Şansı bırakıyorumBasket sabır işi dogru çeyreği yakalarsa kazanır kanka
Maç başlasın öyle ?eyvallah sagolasın. azıcık kaybolayım ben ozaman
Ufaktan ufaktan kardesim acelemiz yokSağlam bı maç kasa riske edersen 1350 civarı yapar kanks sen bilirsin yinede
kral ben bi 10 dk musaade alabilir miyim evde tekim de yemegi koyayim iftar yaklaşıyorMaç başlasın öyle ?
burdayım labir de explosen sanırım göremedik fazla
sabaha kadar burdayız bugün acelemiyz yokUfaktan ufaktan kardesim acelemiz yok
@Saulalvarez 5 dk ya geliyom diyen olursa at listeden ??????Gardas zaten abdestsiz ortalık ? kafa kafa geliyor gidiyor bu iyi olmadı ?
Eyvallah eksik olmayın ?sabaha kadar burdayız bugün acelemiyz yok
Kardesim keyfine bak sıkıntı yok maç başlayınca yanımızda olun yeterkral ben bi 10 dk musaade alabilir miyim evde tekim de yemegi koyayim iftar yaklaşıyor
tamamdır ustaKardesim keyfine bak sıkıntı yok maç başlayınca yanımızda olun yeter
Ara sıra kontrol ediyorum dostum 15 dakikayı aşan yoksende kral lafım yok benim demek istediğim birkac sayfa yazmayanlar oluyor ondan dikkati çekiyor insanın
En iyisiHiçbir zaman kasa basmam tek maça her zaman 2. Şansı bırakıyorum
Iftar saati dimdi 25 dk yapak bi seferlik sonra 10 dk ?Ara sıra kontrol ediyorum dostum 15 dakikayı aşan yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!