Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
mesaj kasıyorum katılıma gerek yokDostum katılım çoktan bitti ?
4 kişi var 5 kişi 27 demiş @Boyka01 5. Ben olabilirmiyimGüncel Liste Katılım 21:18 De Bitti
Eydolu4731
Zagor
Apsuvachacha
Frkan1903
he yav he4 kişi var 5 kişi 27 demiş @Boyka01 5. Ben olabilirmiyim
Takip etmeden Milletin hakkına girmek istiyosan buyur katıl vicdanın el veriyosa4 kişi var 5 kişi 27 demiş @Boyka01 5. Ben olabilirmiyim
Boşver gel hesabımı satayım bonkör üyeyim bak bide ? 500 e bırakırım ?mesaj kasıyorum katılıma gerek yok
Like atayım tepkime de olsunmesaj kasıyorum katılıma gerek yok
4 kişiye paylaştırcak işte o miktarı ? yada direk bana 54 atsın roll açam ?4 kişi var 5 kişi 27 demiş @Boyka01 5. Ben olabilirmiyim
Ben 300 e vereyimBoşver gel hesabımı satayım bonkör üyeyim bak bide ? 500 e bırakırım ?
Asıl gel benimkini satayım her çekilişte kesin çıkacaksınmesaj kasıyorum katılıma gerek yok
Çık aradan ?Ben 300 e vereyim
Gidin len teklif benden geldi ?Asıl gel benimkini satayım her çekilişte kesin çıkacaksın
Ben burdan katilayim demiyorum ki belki 5. 27 yi bana atar diye demiştimTakip etmeden Milletin hakkına girmek istiyosan buyur katıl vicdanın el veriyosa
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!