2 ile basladik devammm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben 11 sayfada katılıyorum etkinliğe sen 12 sayfada kapatıyorsun benden sonra yoksun diyorsun sorun yok yeni üye olmuştum üyeliğini iptal etKATILIM BITTIKDEN SONRA GELDIN MALESEF LISTEDE DEGILSIN.
dostum ikidir idiot kelimesini kullanıyorsun. saygısızlık yapma. kendini izah etmenin başkalarına bok atmadan da yapılabilir yolları var. bunu söylediğin zaman bizlere idiot demiş olduğunun farkındasın herhalde ?dostum ben böyle kanser bir kitle görmedim idiot gibi skor yazmaktansa kuponcuya yorumlamak daha yrarlı olur diye yorumlar yaptım alayı kendiler kazansın diye bana saldırıyor şu satten sonra bana çıkmasını istemiyorum sadece takip edicem bol şans
Herkes bildiği yorumu yaparsa adamın kafası karışır.Bırak kendi şansına göre oynasın.dostum ben böyle kanser bir kitle görmedim idiot gibi skor yazmaktansa kuponcuya yorumlamak daha yrarlı olur diye yorumlar yaptım alayı kendiler kazansın diye bana saldırıyor şu satten sonra bana çıkmasını istemiyorum sadece takip edicem bol şans
gerilmeyelim sakın listedesin. Onun içi etiket attim gitme biryere diyeBen 11 sayfada katılıyorum etkinliğe sen 12 sayfada kapatıyorsun benden sonra yoksun diyorsun sorun yok yeni üye olmuştum üyeliğini iptal et
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!