Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kasa yapınca senden basket isteyecemDostlar son 22 bahsimin 21i geldi ve bu sayede 2 güzel dagıtım yaptık bu yüzden bu kadar formdayken faydamız dokunsun diye günün kale maçını paylaşıcam sadece tavsiyedir
Fenerbahçe-Monaco maçında 7.5 hadikapdan monacoyu alabılırsınız trde oran 1.64 dışarıda 1.80 bandlarında fener dış şutörlerinden fayda-maliyet dogrultusunda en çok -verimlilige sahip takımı durumunda buda maçları kapatmalarına engel oluyor monaco ise mike james önderliginde atlet uzunları ile birlikte hatrı sayılır maç aldılar verilen handikap gerçekten çok cazip
verdigi maç kaybetti dostumKasa yapınca senden basket isteyecem
Geçmiş olsun dostumArkadaşlar sadece burada 10.paylaşımımdı bilen bilir 9da8di bu 10da8 oldu ki monaco 3 periyodu ya 2 sayı önde ya berabere btrdi yenik bile girmedi ama son perde son 1 dakikalık sekansda gitti handikap mike james sakatlanmasa son 2 dakika çok rahat handikapta kalırlardı nba günün maçında fazlası ile telafi ederiz
hocam benim kadar yüzdeli tahmin yap hadi onu geçtim kelime dagarcıgınla maçları analiz et o zaman sana saygı duyup bu sallamanı ciddiye alırımverdigi maç kaybetti dostum
ha kaybetmeyi seviyorum diyorsqn oda bir zevk meselesi saygı duyarım ?
Kartal TipsDeğerlendirenlere tebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!