Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Kuponu Kasa Maçı / Fenerbahçe - Monaco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halo44

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostlar son 22 bahsimin 21i geldi ve bu sayede 2 güzel dagıtım yaptık bu yüzden bu kadar formdayken faydamız dokunsun diye günün kale maçını paylaşıcam sadece tavsiyedir

Fenerbahçe-Monaco maçında 7.5 hadikapdan monacoyu alabılırsınız trde oran 1.64 dışarıda 1.80 bandlarında fener dış şutörlerinden fayda-maliyet dogrultusunda en çok -verimlilige sahip takımı durumunda buda maçları kapatmalarına engel oluyor monaco ise mike james önderliginde atlet uzunları ile birlikte hatrı sayılır maç aldılar verilen handikap gerçekten çok cazip
Kasa yapınca senden basket isteyecem

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar sadece burada 10.paylaşımımdı bilen bilir 9da8di bu 10da8 oldu ki monaco 3 periyodu ya 2 sayı önde ya berabere btrdi yenik bile girmedi ama son perde son 1 dakikalık sekansda gitti handikap mike james sakatlanmasa son 2 dakika çok rahat handikapta kalırlardı nba günün maçında fazlası ile telafi ederiz

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar sadece burada 10.paylaşımımdı bilen bilir 9da8di bu 10da8 oldu ki monaco 3 periyodu ya 2 sayı önde ya berabere btrdi yenik bile girmedi ama son perde son 1 dakikalık sekansda gitti handikap mike james sakatlanmasa son 2 dakika çok rahat handikapta kalırlardı nba günün maçında fazlası ile telafi ederiz
Geçmiş olsun dostum

fkartal1992

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ülkenin cahil yüzünden kesitler sunan arkadaşlara sesleniyorum fark 5 mike james dribling yapıp turnike bırakacakken adalesi atıp maçın gitmesi benim suçum degil ama adeleye kızabilirsiniz reis konu kilit kapatırsan sevinirim @Rooster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap