Cidden yakismadi onaoho dododa böyle yaparsa işimiz var olay ne adama niye sövüyor napmış olabilir şaşırtıcı valla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cidden yakismadi onaoho dododa böyle yaparsa işimiz var olay ne adama niye sövüyor napmış olabilir şaşırtıcı valla
Olmaz biraz olcuyi kacirmisOlsun be herkes hata yapar kufur etmesi tabiki iyi dgl ama bi sans verilebilirdi aninda banlanmasaydi keske
Kufur ettigi sahis yasiti degilOlsun be herkes hata yapar kufur etmesi tabiki iyi dgl ama bi sans verilebilirdi aninda banlanmasaydi keske
Dayi oylede simdi yan forumdada oluyo boyle seyler once bi uyari verilseydi simdi kufurun derecesinide bilmiyom ama bence bi uyari verilebilirdiOlmaz biraz olcuyi kacirmis
Bilmion iste bilsenDayi oylede simdi yan forumdada oluyo boyle seyler once bi uyari verilseydi simdi kufurun derecesinide bilmiyom ama bence bi uyari verilebilirdi
Dayi burasi sanal ya tabiki sevdigimiz insanlarsiniz sanada saygim var ama bu *** kumari isin icine girince insan kendini kaybediyo ister istemez tekrar soyluyorum ama kesinlikle kufuru felan savundugum yokKufur ettigi sahis yasiti degil
Tamam ozaman dayi az cok anladim hayirlisi olsunBilmion iste bilsen
kumarla ilgili değildir bence şahsi etmiş olabilir neyse yorum yokDayi burasi sanal ya tabiki sevdigimiz insanlarsiniz sanada saygim var ama bu *** kumari isin icine girince insan kendini kaybediyo ister istemez tekrar soyluyorum ama kesinlikle kufuru felan savundugum yok
Hocam efendi gibi gelse her zaman yardımcı olurum ama küfüre hayır. Kaç yaşında adamım kardeşim yazmış peşine bir sürü küfür. Yakışırmı kocaman adam. 50 tl deneme bonusu nedir ya hayır siteye para attında paranmı kaldı. Herkes siteye yüklendi. Canlıya girin bakın benim elimde olan birşeymi hemen dolandırıcı damgası vurmak nedir. Bir sürü küfürler vs vs bide bana yazıyorsun efendi gibi gelirsin hocam dersin böyle böyle sorun yaşıyorum yardımcı olurmusun olmasam ozaman ben adam değillim ama böyle saygısızca küfür edip şöyle böyle ayıp yaDayi burasi sanal ya tabiki sevdigimiz insanlarsiniz sanada saygim var ama bu *** kumari isin icine girince insan kendini kaybediyo ister istemez tekrar soyluyorum ama kesinlikle kufuru felan savundugum yok
Bak ben bile kufur etmiom artikHocam efendi gibi gelse her zaman yardımcı olurum ama küfüre hayır. Kaç yaşında adamım kardeşim yazmış peşine bir sürü küfür. Yakışırmı kocaman adam. 50 tl deneme bonusu nedir ya hayır siteye para attında paranmı kaldı. Herkes siteye yüklendi. Canlıya girin bakın benim elimde olan birşeymi hemen dolandırıcı damgası vurmak nedir. Bir sürü küfürler vs vs bide bana yazıyorsun efendi gibi gelirsin hocam dersin böyle böyle sorun yaşıyorum yardımcı olurmusun olmasam ozaman ben adam değillim ama böyle saygısızca küfür edip şöyle böyle ayıp ya
Daha edemez zaten kimse hepsini sansürledim. Ama hepimiz şurda adam gibi takılıyoruz vakit geçiyoruz. Abiyiz kardeşiz dostuz. Yani bi bonus için küfür etmek yakışmaz yani.Bak ben bile kufur etmiom artik
Abi neyse sinirin gectiyse bi 50 sal be az kaldikDaha edemez zaten kimse hepsini sansürledim. Ama hepimiz şurda adam gibi takılıyoruz vakit geçiyoruz. Abiyiz kardeşiz dostuz. Yani bi bonus için küfür etmek yakışmaz yani.
AHAJJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKAKSKSNA YARILDIMMMMAbi neyse sinirin gectiyse bi 50 sal be az kaldik
Bende arapca kufur ederimDaha edemez zaten kimse hepsini sansürledim. Ama hepimiz şurda adam gibi takılıyoruz vakit geçiyoruz. Abiyiz kardeşiz dostuz. Yani bi bonus için küfür etmek yakışmaz yani.
Ne diiim admin hayirlisi kufur etmesi tabiki hos degil desteklicek degilim sende haklisin kolay gelsinHocam efendi gibi gelse her zaman yardımcı olurum ama küfüre hayır. Kaç yaşında adamım kardeşim yazmış peşine bir sürü küfür. Yakışırmı kocaman adam. 50 tl deneme bonusu nedir ya hayır siteye para attında paranmı kaldı. Herkes siteye yüklendi. Canlıya girin bakın benim elimde olan birşeymi hemen dolandırıcı damgası vurmak nedir. Bir sürü küfürler vs vs bide bana yazıyorsun efendi gibi gelirsin hocam dersin böyle böyle sorun yaşıyorum yardımcı olurmusun olmasam ozaman ben adam değillim ama böyle saygısızca küfür edip şöyle böyle ayıp ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!