Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet KAYIP ARANIYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olsun be herkes hata yapar kufur etmesi tabiki iyi dgl ama bi sans verilebilirdi aninda banlanmasaydi keske

P

PolatAlemdar

Ziyaretçi
Dayi burasi sanal ya tabiki sevdigimiz insanlarsiniz sanada saygim var ama bu *** kumari isin icine girince insan kendini kaybediyo ister istemez tekrar soyluyorum ama kesinlikle kufuru felan savundugum yok
Hocam efendi gibi gelse her zaman yardımcı olurum ama küfüre hayır. Kaç yaşında adamım kardeşim yazmış peşine bir sürü küfür. Yakışırmı kocaman adam. 50 tl deneme bonusu nedir ya hayır siteye para attında paranmı kaldı. Herkes siteye yüklendi. Canlıya girin bakın benim elimde olan birşeymi hemen dolandırıcı damgası vurmak nedir. Bir sürü küfürler vs vs bide bana yazıyorsun efendi gibi gelirsin hocam dersin böyle böyle sorun yaşıyorum yardımcı olurmusun olmasam ozaman ben adam değillim ama böyle saygısızca küfür edip şöyle böyle ayıp ya

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hocam efendi gibi gelse her zaman yardımcı olurum ama küfüre hayır. Kaç yaşında adamım kardeşim yazmış peşine bir sürü küfür. Yakışırmı kocaman adam. 50 tl deneme bonusu nedir ya hayır siteye para attında paranmı kaldı. Herkes siteye yüklendi. Canlıya girin bakın benim elimde olan birşeymi hemen dolandırıcı damgası vurmak nedir. Bir sürü küfürler vs vs bide bana yazıyorsun efendi gibi gelirsin hocam dersin böyle böyle sorun yaşıyorum yardımcı olurmusun olmasam ozaman ben adam değillim ama böyle saygısızca küfür edip şöyle böyle ayıp ya
Bak ben bile kufur etmiom artik

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
sahabetle adminin ne alakası var onu anlamadım :D

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne diiim admin hayirlisi kufur etmesi tabiki hos degil desteklicek degilim sende haklisin kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap