Kanka 100 atsan da yatar kısmet vardır bir hayırBeyler kasa 200 600 olursa dagitim yapilcak ** su kupona 100 atsam 700 almistm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka 100 atsan da yatar kısmet vardır bir hayırBeyler kasa 200 600 olursa dagitim yapilcak ** su kupona 100 atsam 700 almistm
Keşke bende direk depe alaydım çekiyodm ???Beyler kasa 200 600 olursa dagitim yapilcak ** su kupona 100 atsam 700 almistm
Devre arasinda 5 orani vardi bro 1.25 veriodu eve yedirmezler 1.25 11 fark vardiKeşke bende direk depe alaydım çekiyodm ???
2.60 dı ben alt alırken tam bonusu çekmeye yetiyodu ??Devre arasinda 5 orani vardi bro 1.25 veriodu eve yedirmezler 1.25 11 fark vardi
Ilk begenen 10 kisiden en az e cekilcek 27
At teke çek lanbekliyorum ?Keşke bende direk depe alaydım çekiyodm ???
Gitti la ben eve 95 alt aldıydım ?? betpark yatırım olana 15 freybet eklemiş onu aldm şimdideAt teke çek lanbekliyorum ?
Tamam onu çek ?Gitti la ben eve 95 alt aldıydım ?? betpark yatırım olana 15 freybet eklemiş onu aldm şimdide
Az daha uyuyordum senden ödül alipta kafa rahat olsun öyle yatayimDevre arasinda 5 orani vardi bro 1.25 veriodu eve yedirmezler 1.25 11 fark vardi
Dur burada söyleyince gelmiyor oynuycam ? yatrm varsa sende bak vardrTamam onu çek ?
Bol şanslarGelirse direk dagitim beyelr
Sen deyince baktım baskete attım ben oynandıktan sonra 8:0 seri yedi **Dur burada söyleyince gelmiyor oynuycam ? yatrm varsa sende bak vardr
Abi yat uyu biz haracı gonderirizAz daha uyuyordum senden ödül alipta kafa rahat olsun öyle yatayim
Hadi bol şansGelirse direk dagitim beyelr
Lrn uluslararas liginde diyoduSen deyince baktım baskete attım ben oynandıktan sonra 8:0 seri yedi **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!