Tam dağıtıma denk gelir zaten millet kupon yapacak.Bi ara yine böyle para geçmiyordu payfixte. 2 - 2 buçuk saat sürmüştü geçmesi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam dağıtıma denk gelir zaten millet kupon yapacak.Bi ara yine böyle para geçmiyordu payfixte. 2 - 2 buçuk saat sürmüştü geçmesi ?
Ne güzel işte.Sitelerden gelen çekimlerde payfix kesinti yapmıyor şahıslardan gelenlere yapıyor değişik bir durum
YapmasınlarTam dağıtıma denk gelir zaten millet kupon yapacak.
Payfix ' in en kötü yanı.Arkadas sitenin odemesi aninda geliyor kedicigin yolladigi para 1 saattir gelmiyor . Anlamis degilim.
O değilde benden en az 15 gidecek ***Payfix ' in en kötü yanı.
O ne laFraud'a takılmamıştır inşallah @kedicik
o da neFraud'a takılmamıştır inşallah @kedicik
Paralar yandıO ne la
Sitelerden gelen otormatikSitelerden gelen çekimlerde payfix kesinti yapmıyor şahıslardan gelenlere yapıyor değişik bir durum
O ne la
Payfix risk birimi ?o da ne
Kedicik ödül gelmemiş ben uyudum akşama bakarım artık hemen kaybetmemis oluruzNe güzel işte.
Tu *** gittimi para??senden alırım 200 ü??Payfix risk birimi ?
öyle birşey olmuş olsa ben hesaba girebilirmiyimPayfix risk birimi ?
Hıöyle birşey olmuş olsa ben hesaba girebilirmiyim
Girebilirsin kanka seni korkutmak değil amacım ama oluyor bazen bunlar ?öyle birşey olmuş olsa ben hesaba girebilirmiyim
Dur bakalım.Girebilirsin kanka seni korkutmak değil amacım ama oluyor bazen bunlar ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!