Muhsinle sen geçen kazanıp roll yaptınız bana iadeyi ziyaret yapmadınız küstum ikinizeŞans cukkası yükleniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Muhsinle sen geçen kazanıp roll yaptınız bana iadeyi ziyaret yapmadınız küstum ikinizeŞans cukkası yükleniyor
Baaa ?Muhsinle sen geçen kazanıp roll yaptınız bana iadeyi ziyaret yapmadınız küstum ikinize
LoonA frebetAbi sen kime saplatıyon ??kupon mu yaptın
SaplaMK takımı 74-69 arka arkaya 2 tane 3 yedi 76-75 gider yenilir mal takım
Salzburg Lille United yada Villarreal saplasin
Takip şartSıranızı bekleyin öncelik benim benim konumda yapıyor rollingi payımı hazırla ? @BMW
Bitmiş ki maç yok bültende payfix salıyorum ?78-75 3luk yeme bittimi maç telefon kapandı mk
Miyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurduBitmiş ki maç yok bültende payfix salıyorum ?
Bi daha benden cukka istersen bıngıldağını neyse abiMiyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurdu
Oh yeahh ?Miyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurdu
Olum bak git Bilo para yok valla sabah 100 vardı tumbette kaybettim MK öğle sonunu beklesem 300-500 cekerdimBi daha benden cukka istersen bıngıldağını neyse abi
Bize yine kol saati ?Miyav 2 tane 1.90 oynadım 60 küsür verdi 100 cekersem cevikle sana 25 er atayimda bugün zor oynarım. Mk bi ara ufi oranı 4.75 falan oldu o zaman oynasam çekim olurdu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!