Güzel fikir hemen çalayım??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahahaha ben admin olsam sen şimdi tahtali koydeydin hangi bilinmedik forumda sürünüyordun acaba
Açılış töreni yaptık. Birşey kaçırmadın.Günaydın kedicik payfix mi atayim. Internetim bitmişti 12 den sonra yenilenecekti tembel kedi gibi erkenden uyumuşum
Hayırlı olsun.Açılış töreni yaptık. Birşey kaçırmadın.
Teşekkürler Mercedes ?Hayırlı olsun.
Bi limuzin olamadım gitti. Kulustur Mercedes Kulustur bmw olarak sürünüyorumTeşekkürler Mercedes ?
100 TL çekip onu dağıtırsan daha çok sürünürsün.Bi limuzin olamadım gitti. Kulustur Mercedes Kulustur bmw olarak sürünüyorum
Miyav 100 çekip 100 dagitmam ki geride kumar param olmadan neyi dagitayim krizim tutar sonra en kötü 200-300 almadan kesinlikle 100 dagitmam dagitamam100 TL çekip onu dağıtırsan daha çok sürünürsün.
Ben şahit oldum.Miyav 100 çekip 100 dagitmam ki geride kumar param olmadan neyi dagitayim krizim tutar sonra en kötü 200-300 almadan kesinlikle 100 dagitmam dagitamam
Aldigimi dagitmis olabilirim ama, En kötü kıyıda köşe de 100 tl saklamisimdirBen şahit oldum.
Gel bura??
Tebrikler kedicik
Hepsi bumu
Dayı riske atmıyom zaten limitlemisler kayıp edeyim diye sakin sakinHepsi bumu
3000 TL çevrim var.Çevrim bitmedi mi hala. Bu meritli siteler pek güven vermiyor umarım öderler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!