Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
nerdeyse seti alacaktı 6-7 oranı vardıAğladım geldi @BMW 17-22 di 23-22 öne geçti ve wononza oldu ???
Senin 17₺ ne oldunerdeyse seti alacaktı 6-7 oranı vardı
Atmadın kupon ?Senin 17₺ ne oldu
25 oldu bi baskete bastım 50 çekecektim yattımSenin 17₺ ne oldu
Buraya atmazsan yatar tabi takılıyorduk ya ne güzel25 oldu bi baskete bastım 50 çekecektim yattım
pardon hiç unutmuşumBuraya atmazsan yatar tabi takılıyorduk ya ne güzel
Bol şans dostum 100 olursa17₺ basıldı
hala takılıyonmu sen yahu roll yapınca insan strese giriyor kafa karışıyor en iyisi dagıtım konusu açmakE buda won ?? 3te 3 ulan Roling yapsak gelmez
Takılıyorum yav can sıkıntısıhala takılıyonmu sen yahu roll yapınca insan strese giriyor kafa karışıyor en iyisi dagıtım konusu açmak
yanlış yapmışsın voleyboldan falan iyi gidiyordun futbol yatırır şimdi seniHadi fulham hadi valencia sıra sizde sizde gelin
Valla voleden 3te3 ile iyiydik gittik futbola giriştikyanlış yapmışsın voleyboldan falan iyi gidiyordun futbol yatırır şimdi seni
basket voleybol set bahsi oynuyorum 90 dakika mal gibi futboldan gol bekleyemem gelecegide meçhulValla voleden 3te3 ile iyiydik gittik futbola giriştik
Shef sapladı bile yess ?basket voleybol set bahsi oynuyorum 90 dakika mal gibi futboldan gol bekleyemem gelecegide meçhul
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!