Diğerleri gelsin de anaparan çıksın bari. Geçmiş olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cidden yok ofsayt aqqq goya temizlediler hakemleri bütün coplerle devam ederleranasini siktirler futbolun
YOK CİSSE DE DEĞİL BENCECidden yok ofsayt aqqq goya temizlediler hakemleri bütün coplerle devam ederleranasini siktirler futbolun
Dogru diyorsun reis de neden kapatmamizi istiyolar onu anlamadım bu isbirlihi yapiyorsaniz adam akilli yapin bu nedir ya hci yatirim yapmadim oraya ama foruma guvennipde yatırım yapan cok adam vardir site acilmis gelmis sponsor oluyum deyince hemen tamam demeyin diyecemde dersiniz siz icin degil her forum siteleri bunu yapiyor diğerlerindede gördük@Einstein üyelikleri kapatın demişsin de üyelik kapatma diye bir şey olmadığını biz biliyoruz siz mi bilmiyorsunuz? Bizim girişimiz kısıtlanır sadece, hesap kapanmıyor ki.
Kanka burda ceplerinden ödediklerini de gördük bana da bir sitede yardımcı olundu buradan. Mesele o değil kahpe site her şekilde kahpedir sen hesabımı kapatıyorum desen client blocked olur sen giriş yapamazsın site bilgilerini silmiyor ya yine elinde sadece sen giremiyorsun onu diyorumDogru diyorsun reis de neden kapatmamizi istiyolar onu anlamadım bu isbirlihi yapiyorsaniz adam akilli yapin bu nedir ya hci yatirim yapmadim oraya ama foruma guvennipde yatırım yapan cok adam vardir site acilmis gelmis sponsor oluyum deyince hemen tamam demeyin diyecemde dersiniz siz icin degil her forum siteleri bunu yapiyor diğerlerindede gördük
Yok anladım da hesap kapatma işi dümen onu diyorum. Yoksa yatırım yapmamakla aynı olay. Artık yatırım yapmayız sıkıntı varsaKardeşim kapatın dememizdeki amaç sizin sorun yaşamamanız
Aynen biraz öyle
Gereksiz yerlerin işi yok bizimle
Aynen öyle çakallar kapatmıyorYok anladım da hesap kapatma işi dümen onu diyorum. Yoksa yatırım yapmamakla aynı olay. Artık yatırım yapmayız sıkıntı varsa
Bol şanslar yetistim mi
LoseBol şanslar yetistim mi
Az erken uyanıp gelsem ihale bana kalirmis
KALDI İHALE ANA PARAYI BİLE KURTARAMADIKAz erken uyanıp gelsem ihale bana kalirmis
Geçmiş olsunKALDI İHALE ANA PARAYI BİLE KURTARAMADIK
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!