Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Afiyet olsun dostum hayırlı gecelerAz önce uyandım köfte patates gömüyorum. Nerede bu millet nerede bu devlet?
Senin yine iyi ben makarna yiyorum sadece?Az önce uyandım köfte patates gömüyorum. Nerede bu millet nerede bu devlet?
Sanada afiyet olsun tarihe geçtjn farkında mısın ?Senin yine iyi ben makarna yiyorum sadece?
Devlet olarak istifa ettim millet kahrolduAz önce uyandım köfte patates gömüyorum. Nerede bu millet nerede bu devlet?
ne tarihi kanka mö den önce mi mö den sonra ki olan tarih mi?Sanada afiyet olsun tarihe geçtjn farkında mısın ?
Turbodan ödül almak m.ö den bu zamana kadar ki en büyük olay forum camiasındane tarihi kanka mö den önce mi mö den sonra ki olan tarih mi?
gek kanka ayıp ettin makarna bolafiyet olsn kral keşke mümkün olsada gömsem valla bayıldım aclıktan
kanka ben turbodan çok aldım la geçen seneler falan?Turbodan ödül almak m.ö den bu zamana kadar ki en büyük olay forum camiasında
iyiymişkanka ben turbodan çok aldım la geçen seneler falan?
Para lazım para tefeciAz önce uyandım köfte patates gömüyorum. Nerede bu millet nerede bu devlet?
Para herkese lazım ?Para lazım para tefeci
Vurmuşsun voleyiPara herkese lazım ?
Bir kaç arkadaş sevindirmek dokunmaz gelecek günlere yatırım olurPara herkese lazım ?
Senfe varda hep kendine para olunca yoksun bittiğinde roll OhhPara herkese lazım ?
Boşver Kardo 2 Güne geri GelirBir kaç arkadaş sevindirmek dokunmaz gelecek günlere yatırım olur
Etme bulma dünyası ne eker onu biçer herkesSenfe varda hep kendine para olunca yoksun bittiğinde roll Ohh
Kanka ben kimseden para istemem edebimle rol takip ederim çıkarsa sansımaBoşver Kardo 2 Güne geri Gelir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!