Hihi 1000 mesaj ondan 500 yaziyoTerbiyeli ol 1000 mesaj şartı var sende sağlamıyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hihi 1000 mesaj ondan 500 yaziyoTerbiyeli ol 1000 mesaj şartı var sende sağlamıyorsun
1000 mesaj şartı varDostum adam görmemistir dikkat etmemiştir tavrın yanlış dembele öyle biri değil
ekledim yaBen nerde oluyorum
Şşş sakin gözden kaçmış demekkiHayrola ** sıkıntın mi var senin
Bunu düzgunce belirtebilirsinHihi 1000 mesaj ondan 500 yaziyo
Duzgunce belirtmem icin senin bu ise karismaman lazim ben teşekkürler dediğimde üzgün emojisi kullanmaman laxim okeyBunu düzgunce belirtebilirsin
Bak işine kardeşim çocuk çocukla ugrasamamDuzgunce belirtmem icin senin bu ise karismaman lazim ben teşekkürler dediğimde üzgün emojisi kullanmaman laxim okey
Uzatma yanlışık olmuş işteDuzgunce belirtmem icin senin bu ise karismaman lazim ben teşekkürler dediğimde üzgün emojisi kullanmaman laxim okey
Çek gelsin kralın oğluyok dimi itiraz kavga etmeyin la
Çoluk cocuk dogru aslanim coluk cocuk kim belli oluyo sizin gibiler 10 lira icin neyse uzatmicam sende uzatmaBak işine kardeşim çocuk çocukla ugrasamam
ya ben anlamıyom hemen nasıl kavga cıkıyo D: D:Çek gelsin kralın oğlu
Lan ne uzattın be adamın gözünden kaçmış nerden nereye getirdin bide üsluba bakÇoluk cocuk dogru aslanim coluk cocuk kim belli oluyo sizin gibiler 10 lira icin neyse uzatmicam sende uzatma
Bro sen çek konu kilitlensinya ben anlamıyom hemen nasıl kavga cıkıyo D: D:
10 TL için laf yapan sensin senin maaşın kadar bir günde para dağıtmışligim vae forumda 1 tane etkinliğin yok akbaba gibi ödülden ödüle geliyorsunÇoluk cocuk dogru aslanim coluk cocuk kim belli oluyo sizin gibiler 10 lira icin neyse uzatmicam sende uzatma
Lan li konusma benleLan ne uzattın be adamın gözünden kaçmış nerden nereye getirdin bide üsluba bak
Tamam apiLan li konusma benle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!