oyna oyna sonra bıtsın gel bıze sarforuma girmesem bilki param vardır kumar oynuyorumdur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
oyna oyna sonra bıtsın gel bıze sarforuma girmesem bilki param vardır kumar oynuyorumdur
Selam canım@Rooster oooo sayın modum da burda
Başka forumda adminsin dediler ama gündemi pek takip edemiomw değil v ile olabilir
Hayırlısı olsun modum tekrar gelmişsinizSelam canım
Sürekli kaybediyon o zaman bak bu böyle olmaz ha meto seni düzeltmek lazım gardasim biraz ailenle ilgilen gülüm ne zaman girsem buraya aktifsin bağımlı oldun iyice foruma iyi bişey değil dost acı söyler tamam egleniyos ediyoz burda takiliyoz ama her dk da burda olunmaz ki kirvem ?foruma girmesem bilki param vardır kumar oynuyorumdur
Ben amcanım ???Selam canım
Öldü öldü rahmetli oldu yaşı da vardı bâya toprak incitmesin seni aslan dayimmmmmm@kadircan4747 nerelerde
farklı forumdayız gündeme getirmeyelim yasakBaşka forumda adminsin dediler ama gündemi pek takip edemiom
Girmiyor mu hiçÖldü öldü rahmetli oldu yaşı da vardı bâya toprak incitmesin seni aslan dayimmmmmm
Ben görmüyorum bayadir knkGirmiyor mu hiç
ula burada takılıp sohbet vs etmek iyi işte. burda olan adam pek kumar oynamazSürekli kaybediyon o zaman bak bu böyle olmaz ha meto seni düzeltmek lazım gardasim biraz ailenle ilgilen gülüm ne zaman girsem buraya aktifsin bağımlı oldun iyice foruma iyi bişey değil dost acı söyler tamam egleniyos ediyoz burda takiliyoz ama her dk da burda olunmaz ki kirvem ?
Dayı parayı vurdun galiba divem ama sen zaten zenginsinÖldü öldü rahmetli oldu yaşı da vardı bâya toprak incitmesin seni aslan dayimmmmmm
Bende ara sıra giriyom ama hiç denk gelmediBen görmüyorum bayadir knk
Sürekli dedigin kazandıgı savas yok kiSürekli kaybediyon o zaman bak bu böyle olmaz ha meto seni düzeltmek lazım gardasim biraz ailenle ilgilen gülüm ne zaman girsem buraya aktifsin bağımlı oldun iyice foruma iyi bişey değil dost acı söyler tamam egleniyos ediyoz burda takiliyoz ama her dk da burda olunmaz ki kirvem ?
iyi bakim knk kendine cici bak seviliyorsunula burada takılıp sohbet vs etmek iyi işte. burda olan adam pek kumar oynamaz
Zaten burdaydık kankaHayırlısı olsun modum tekrar gelmişsiniz
yok mu bıze vıplıkJeastek77
Royal King
Apsuvachacha
Boyka01
maldives
eydolu4731
asus1995
Zagor
Saulalvarez
Kaptan Kostok (1k yakın)
WustelerK (1k yakın)
DUMAN99 (FARKLI YERDE HIRSIZLIK YAPTIGI İÇİN LİSTEYE ALMADIM)
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!