PAYFİXLER @EL MATADOR a gönderdim dagıtım ondapayfix sanamı king
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
PAYFİXLER @EL MATADOR a gönderdim dagıtım ondapayfix sanamı king
Watsap gel???PAYFİXLER @EL MATADOR a gönderdim dagıtım onda
gelemem bugunWatsap gel???
çökücü geldi kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnn topukkkkkkkkkkkkkkk paralara sarılıp sıcak sıcak uyuyacakWatsap gel???
Kankd kardasimsin yapma ilk kupon bitimi 2. Kupon geldimi biter dedik gözümsun ilk yazdığın mesaja bak 2. Kuponda geldin bilerek yapmışım gibi davranma alllahini seversen ilk defa roll yapmiyoz bunu bana deme bari canımsınListeye alıpta burda olduğumuz halde çıkarılıyoruz böyle bir olay var mı?
Bilader o zaman lsiteye neden aldın sabahtan beri takıpteyiz freebet kuponu ile diğer kupon arasında 2-3 dk var neyse bana 100-200 TL paran geçmiştir 1 haftaya kadar atarım sonra ne sen bana yaZ ne ben sanaKankd kardasimsin yapma ilk kupon bitimi 2. Kupon geldimi biter dedik gözümsun ilk yazdığın mesaja bak 2. Kuponda geldin bilerek yapmışım gibi davranma alllahini seversen ilk defa roll yapmiyoz bunu bana deme bari canımsın
derken ilk kasada patlican sonra mk takimi fark burdan buraya nasil geldi dicen yapma abi lutfen?şimdi bende vortex gibi oynayacagım kasa atarak gidecegim
Senden attigimi isteyen mi oldu saçmalıyorsun bunun icin yazmicaksan yazma bilader kimseye tolerans gosterecek halim yok yillardir tanıdığım murici de almadım biraz mantıklı düşünün bence grsBilader o zaman lsiteye neden aldın sabahtan beri takıpteyiz freebet kuponu ile diğer kupon arasında 2-3 dk var neyse bana 100-200 TL paran geçmiştir 1 haftaya kadar atarım sonra ne sen bana yaZ ne ben sana
Benden nie istion ***???Senden attigimi isteyen mi oldu saçmalıyorsun bunun icin yazmicaksan yazma bilader kimseye tolerans gosterecek halim yok yillardir tanıdığım murici de almadım biraz mantıklı düşünün bence grs
?????derken ilk kasada patlican sonra mk takimi fark burdan buraya nasil geldi dicen yapma abi lutfen?
Tek maç git az lizbona 20 de frebet alşimdi bende vortex gibi oynayacagım kasa atarak gidecegim
Küfür ettim ha?Benden nie istion ***???
O rolllerde kazandı LİSTEYİ aldi kazandı sen telefonda 2_3 güne paslarım geri dedin dayı o yüzden yoksa senden de istemezdim kb dayicim sabah grscz ????????Benden nie istion ***???
9.defol????O rolllerde kazandı LİSTEYİ aldi kazandı sen telefonda 2_3 güne paslarım geri dedin dayı o yüzden yoksa senden de istemezdim kb dayicim sabah grscz ????????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!