Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş #KingZeus / 20 Kişi 27 TL

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sen kimsin tanıyamadım bide niye destek vereyim parayı odeseler gelecektiniz sanki foruma hiç sevmiyorum şu muhabbetleri forumlarda takılan adam hangi sitede rulet oynanip oynanmayacagini bilir ne diyeyim inş alırsın
Digerr forumda fireeozz bak az dağıtmadım size haklisin sende kanka niye destek veresin dimi dağıtım olursa yazarız biz sadece

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Maho beni tanırsın seni severim para mühim değil ama şu itttlere bırakmayalım en azından zarar verelim
Kardeşim bunun ornekleri defalarca oldu geçmişte betparibu şikayet yaz görürsün suç sndeki bu tarz sitelere para yatiriyosun bu konuyu actin birşey değişmeyecek o kadar koyun bir milletiz ki adam 2 3 defa 200 300 çekim yapti die yatirmaya devam eder bakiyesi yukselirse byle mal gibi kalır üstüne alınma ama maalesef gerçekler bunlar

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeşim bunun ornekleri defalarca oldu geçmişte betparibu şikayet yaz görürsün suç sndeki bu tarz sitelere para yatiriyosun bu konuyu actin birşey değişmeyecek o kadar koyun bir milletiz ki adam 2 3 defa 200 300 çekim yapti die yatirmaya devam eder bakiyesi yukselirse byle mal gibi kalır üstüne alınma ama maalesef gerçekler bunlar
Kanka ben bunlardan 6k çektim daha önce 3 gün art arda ama cidden ben dengesiz bir Gund e denk geldim bu olaya yoksa mars vs yatrrdm

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Digerr forumda fireeozz bak az dağıtmadım size haklisin sende kanka niye destek veresin dimi dağıtım olursa yazarız biz sadece
Ben senin hiç ödülünü almadım ama sonradan insanların başına kakmak için mi dagitiyosunuz yada bizi yamyam mi sanıyorsunuz anlamıyorum inşallah paranı alırsın ama hesabın daha yeni hemen işini çözdurmek için konu açmışsın bunu yanlış buluyorum

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben senin hiç ödülünü almadım ama sonradan insanların başına kakmak için mi dagitiyosunuz yada bizi yamyam mi sanıyorsunuz anlamıyorum inşallah paranı alırsın ama hesabın daha yeni hemen işini çözdurmek için konu açmışsın bunu yanlış buluyorum
Adam yandan ban yemiş knk burayada o forumun ödemede vs çekimde yardımcı olmadığını belirtmek istemiş çokda şey uapmamak lazm

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya yok ben diğer forumda ban yedim arkadaşlardan biri gel orda yaz dedi ha kakmak için değil umrumda olmaz para ama sana neden destek olayım demek doğru mu sen gel bana param kaldı destek ol desen olurum para değil mesele

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
He sorarsan bu konulara bende karşıyım ödeme alırsan dağıtım yapcam diye konu açılması hoş değil ama mağdur bir taraf var sonuçta lakin site öder mi diye sorarsanz ödemez bence çok zor bi ihtimal
İyi dileklerimi sunup ayrılıyorum konudan abi bol şans size dasdas lı biri lazım bu parayı almak için

Zagor

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya yok ben diğer forumda ban yedim arkadaşlardan biri gel orda yaz dedi ha kakmak için değil umrumda olmaz para ama sana neden destek olayım demek doğru mu sen gel bana param kaldı destek ol desen olurum para değil mesele
Tamam onun demek istediği o zaten şikayet konusu aç ama dağıtım olmasada yardımcı olunur sana demek istiyor olay o dağıtım konulu şikayet açmak doğru değil mesele o

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
He sorarsan bu konulara bende karşıyım ödeme alırsan dağıtım yapcam diye konu açılması hoş değil ama mağdur bir taraf var sonuçta lakin site öder mi diye sorarsanz ödemez bence çok zor bi ihtimal
Bende karşıyım kanka ama canımı yaktılar diğer forumdan adminler destek yerine ban atmadsu beni buraya getirtti

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap