Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş #KingZeus / 20 Kişi 27 TL

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tamam onun demek istediği o zaten şikayet konusu aç ama dağıtım olmasada yardımcı olunur sana demek istiyor olay o dağıtım konulu şikayet açmak doğru değil mesele o
Hakli forumda o kadar gezmedim kankam az idare edin anlamıyorum dağıtımı da yapicam merak etmeyin burda bunları yazayım dedim sadece

R

Rooster

Ziyaretçi
@Rooster konuyu kilitle istersen milleti uyandırdık yeteri kadar saolsunlar en azından yatırım yapmaz arkadaşlar bizde başka forum yerine dağıtımlara burda devam ederiz
Umarım sorunun çözülür kardeşim. İnsanın sorunu çözülmese de çözülmesi için gayret gösteren biri olmadığında durum daha vahim bir hal alıyor seni anlayabiliyorum. Burada öyle bişey yok. Arkadaşlar bilir cebimizden dahi ödediğimiz kişiler oldu.

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Umarım sorunun çözülür kardeşim. İnsanın sorunu çözülmese de çözülmesi için gayret gösteren biri olmadığında durum daha vahim bir hal alıyor seni anlayabiliyorum. Burada öyle bişey yok. Arkadaşlar bilir cebimizden dahi ödediğimiz kişiler oldu.
Umarım kral diğer alandaki sitelerden sadece 1xbet oda oraya sponsor diye değil daha önce ve köklü bir site diye yatrm yapıyorum tanıştığımıza memnun oldum senden tavsiyeler alicam kardeşim sonra yatrmlarda

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Umarım kral diğer alandaki sitelerden sadece 1xbet oda oraya sponsor diye değil daha önce ve köklü bir site diye yatrm yapıyorum tanıştığımıza memnun oldum senden tavsiyeler alicam kardeşim sonra yatrmlarda
Ben şahidim @Rooster ve diğer admin arkadaşlar parası kalan kisilerin parasını aldı.kural hatasi yüzünden parasını alamayan da oldu yine mağdur etmemek için cep lerin den de ödediklerine şahidim

Kingzeus?

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben şahidim @Rooster ve diğer admin arkadaşlar parası kalan kisilerin parasını aldı.kural hatasi yüzünden parasını alamayan da oldu yine mağdur etmemek için cep lerin den de ödediklerine şahidim
Hiç sorun değil kanka bak burda admin gelip bana yanıt vermekten çekinmiyor diğer tarafta bak misal serhat az ilgili gerisi zaten sitelerden daha Dolandiri ci itlerr

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap