Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Klostrofobi / Rolling

hayro45

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Eziyet etmek ?????

KARDEŞ ALLAH icin bu paraları alırken icin rahat mı senin hic hak yediğiin felan düşünmüyor musun

Ya 1 kişiye faydan olsun gam yemicem attıgın etkinlige bak ben sana oyle 1 ton etkinlik atarım .D 100 tane mac yazıyorsun

O nu da biz sana o zaman yüklendik zorla actın acmasaydın daha iyiydi
ya boş yapma senin yüzünden forumlara kimse girmek istemiyor forumlar üye kaybediyor dün forum tekele girdim seni oradan kovdukları için admine teşekkür ediyor huzur geldi foruma diyorlar ******** da aynı şekilde girdiğin forumu kurutuyorsun kötülüklerinle çekememezlik ve kibirinle tamamen kötülükten oluşuyorsun biraz iyi ol arkandan fatiha okuyan çıksın

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
ya boş yapma senin yüzünden forumlara kimse girmek istemiyor forumlar üye kaybediyor dün forum tekele girdim seni oradan kovdukları için admine teşekkür ediyor huzur geldi foruma diyorlar ******** da aynı şekilde girdiğin forumu kurutuyorsun kötülüklerinle çekememezlik ve kibirinle tamamen kötülükten oluşuyorsun biraz iyi ol arkandan fatiha okuyan çıksın
Tartışmayın rica ediyorum.

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Orda kovdular dedigin olay su

ADAMLAR 1 HAFTADA 50 LİRAYI YOLLAMIYORLAR :d LAF ETTİM TAK 1 DK SONRA YOLLADILAR ? BİLİP BİLMEDEN KONUSMA

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap