Takip eden yoksa liste boş o zaman kasa kazandı demektir ???@eydolu4731 karisti burasi takip eden yok huloooo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takip eden yoksa liste boş o zaman kasa kazandı demektir ???@eydolu4731 karisti burasi takip eden yok huloooo
ya boş yapma senin yüzünden forumlara kimse girmek istemiyor forumlar üye kaybediyor dün forum tekele girdim seni oradan kovdukları için admine teşekkür ediyor huzur geldi foruma diyorlar ******** da aynı şekilde girdiğin forumu kurutuyorsun kötülüklerinle çekememezlik ve kibirinle tamamen kötülükten oluşuyorsun biraz iyi ol arkandan fatiha okuyan çıksınEziyet etmek ?????
KARDEŞ ALLAH icin bu paraları alırken icin rahat mı senin hic hak yediğiin felan düşünmüyor musun
Ya 1 kişiye faydan olsun gam yemicem attıgın etkinlige bak ben sana oyle 1 ton etkinlik atarım .D 100 tane mac yazıyorsun
O nu da biz sana o zaman yüklendik zorla actın acmasaydın daha iyiydi
Kanka sen niye toplam skor sayiyorsun ?
Tartışmayın rica ediyorum.ya boş yapma senin yüzünden forumlara kimse girmek istemiyor forumlar üye kaybediyor dün forum tekele girdim seni oradan kovdukları için admine teşekkür ediyor huzur geldi foruma diyorlar ******** da aynı şekilde girdiğin forumu kurutuyorsun kötülüklerinle çekememezlik ve kibirinle tamamen kötülükten oluşuyorsun biraz iyi ol arkandan fatiha okuyan çıksın
Orda kovdular dedigin olay suya boş yapma senin yüzünden forumlara kimse girmek istemiyor forumlar üye kaybediyor dün forum tekele girdim seni oradan kovdukları için admine teşekkür ediyor huzur geldi foruma diyorlar ******** da aynı şekilde girdiğin forumu kurutuyorsun kötülüklerinle çekememezlik ve kibirinle tamamen kötülükten oluşuyorsun biraz iyi ol arkandan fatiha okuyan çıksın
O gözüyle takip etmiyor ?Kanka sen niye toplam skor sayiyorsun ?
Üst almadımı la ??Kanka sen niye toplam skor sayiyorsun ?
DoğruBeyler güzel yazıyorum anlamıyorsunuz. Bir sohbet konusuna geçin orada tartışın. Moralimizi sktiniz
ya bi zevkimiz var içine ediyor adam hayatımda böyle kötü bir insan görmedim Allahın yarattığına saygımız var ama ilk defa bunun gibi birisiyle karşılaşıyorum kusura bakma siz devam edin rolleTartışmayın rica ediyorum.
Yok kanka -2.5 rizeÜst almadımı la ??
Üst alsa wondu bak ?Yok kanka -2.5 rize
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!