Sarıye gol yedi 90+ da o nolcekNevşehir de 9+3 te atmış sanada payfix atayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sarıye gol yedi 90+ da o nolcekNevşehir de 9+3 te atmış sanada payfix atayım
Onu görmedim Nevşehir kaldı diyince ona odaklandı mSarıye gol yedi 90+ da o nolcek
Kanka hastam var 1814905193 buraya atiyorum kusra bakmayin
Allah şifa versin kardeşimKanka hastam var 1814905193 buraya atiyorum kusra bakmayin
Geçmiş olsun acil şifalarKanka hastam var 1814905193 buraya atiyorum kusra bakmayin
Yeterli ödül olsun havada yakalarim kardes kesene bereket @eydolu4731 eline sağlık@Zagor gelmez dediğin adam çocuğu zor bırakıp geldi koşarak ?
Allah şifa versin kardeşim
Geçmiş olsun acil şifalar
Sogolun kardeslerim
Bana uğursuz diyenler görsün kazandı heee@Rooster bir yeşil kazandı yazın artık şuraya uğursuzluk kalksın üstümüzden ?
Geçmiş olsunKanka hastam var 1814905193 buraya atiyorum kusra bakmayin
Banada yaz kirli cigim bende merak ediyomBak o olur
Konuya bi geldin sarıyer gol yedi ? sonra 2_2 bitti ?Banada yaz kirli cigim bende merak ediyom
Gol yediğinde ben yoktum ben masumumKonuya bi geldin sarıyer gol yedi ? sonra 2_2 bitti ?
Olsun ???Gol yediğinde ben yoktum ben masumum
Payfix sanami?Allah şifa versin kardeşim
Tumbette payfix kaynaklı sorun var yatırım yapamıyorum. Neguzel hemen kaybetmeyecegimPayfix sanami?
olum 25 fix almıssın git lizbona at 25 e 20 alTumbette payfix kaynaklı sorun var yatırım yapamıyorum. Neguzel hemen kaybetmeyecegim
Vakko ne laolum 25 fix almıssın git lizbona at 25 e 20 al
yada vakko da 25 e 25 alsana manyak mısın tümbet e atıyon
Ben bonus almadan oynamayı seviyorum şimdi 25 i 3-4 orana oynarım 100 olurolum 25 fix almıssın git lizbona at 25 e 20 al
yada vakko da 25 e 25 alsana manyak mısın tümbet e atıyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!