Tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La git Benfica Ajax 6.5 üst bas ????Özel maçım var 2.20 vereyimmi
2.5 olsun yeter bana ?La git Benfica Ajax 6.5 üst bas ????
Yok onu 5.5 - 6.5'dan aşağısı kesmiyor2.5 olsun yeter bana ?
Rahat olur ...bak Liverpool da başlıyor o da 6.5 denenir ???2.5 olsun yeter bana ?
Çok şey istemiyorum aslında Ronaldo 2 gol atsın biri freekick diğeri kafayla maç var olsun Salah hattrick yapsın ajax 2.5 üst olsun ?Rahat olur ...bak Liverpool da başlıyor o da 6.5 denenir ???
Boşver bu maçı @Klostrofobi verdiğim maç banko 5 oranken vercektm ben aldım ilk yarı gole nazar okuyo diye yazmadım ??La git Benfica Ajax 6.5 üst bas ????
Yuhhhh daha nelerÇok şey istemiyorum aslında Ronaldo 2 gol atsın biri freekick diğeri kafayla maç var olsun Salah hattrick yapsın ajax 2.5 üst olsun ?
Yav gulecegine sansimizi yerine getir .fakir üye yap beni şans dönsün.ben anlamıyorum ki ben de bonkör uye yazıyor diye üzerimden para mı kazaniyon da haberim yok ?????Yok onu 5.5 - 6.5'dan aşağısı kesmiyor
Kuponu şeyh e yolladım okuyup uflesin diye ??Çok şey istemiyorum aslında Ronaldo 2 gol atsın biri freekick diğeri kafayla maç var olsun Salah hattrick yapsın ajax 2.5 üst olsun ?
Bak kaşınma bayan üye yaparımYav gulecegine sansimizi yerine getir .fakir üye yap beni şans dönsün.ben anlamıyorum ki ben de bonkör uye yazıyor diye üzerimden para mı kazaniyon da haberim yok ?????
Harbi den ha yapsana birde öyle deneyelim şansımızı ??Bak kaşınma bayan üye yaparım
Hayırlı olsun canımm ???Harbi den ha yapsana birde öyle deneyelim şansımızı ??
Sağol canimmmmmm ???Hayırlı olsun canımm ???
Kazanmış ödül um nerdeSağol canimmmmmm ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!