Ahahhshahzjzjzbi gelsin soverim knk az kaldi 150 ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahahhshahzjzjzbi gelsin soverim knk az kaldi 150 ?
yermi anadolu cocu be ?Ahahhshahzjzjz
bonus bitsede cikarmiyim la sovmeden nerelerden geldik buralara ?Tüh be çıkmamış mikis yok beyler dağılın ???
En az 1 saat bekleyecem bwn **bonus bitsede cikarmiyim la sovmeden nerelerden geldik buralara ?
kacki kanka sira ?En az 1 saat bekleyecem bwn **
1350 **kacki kanka sira ?
senin hicmi ilerlemiyor la 15 deyim bende1350 **
Zirveye yaklasmissin ☺ Giresun atti çok şükür ilk kupon wonsenin hicmi ilerlemiyor la 15 deyim bende
hadi iyisin geliyorum bende aha baglandi durun sok anZirveye yaklasmissin ☺ Giresun atti çok şükür ilk kupon won
Nabak reis olek mi25 tl için millet 3 saattir destekte bekliyor olaya bak
yok kanka ölme direk yatırımcıların hesabına ekleseler daha iyi degilmi canlıyı telef ediyolar 600 cekim verdim durumunu sorcam 900 kişi varNabak reis olek mi
Messi00 sorsana kanka hastası varmis de hastanedeymis de@Messi06 knk k.adi soyle bakim sana deniyim eklicekmk
Maksomum cekm 200 diye biliyorum amayok kanka ölme direk yatırımcıların hesabına ekleseler daha iyi degilmi canlıyı telef ediyolar 600 cekim verdim durumunu sorcam 900 kişi var
Kanka ben kendi paramla oynadım canlıya girdim 900 kişi diyomMaksomum cekm 200 diye biliyorum ama
Ha orasini bilemem sen zenginsjn adama yol acin lan aclar gel reis ben cikiyim benim yerime sen gir??Kanka ben kendi paramla oynadım canlıya girdim 900 kişi diyom
Messi00 sorsana kanka hastası varmis de hastanedeymis
uyenin eli ayagi yokmu kendisi baglanmasi gerek.diyor dalayim mi ?Messi00 sorsana kanka hastası varmis de hastanedeymis de
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!