Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet Kronosslot Dolandırıcıdır

Serginho

Kayıtlı Üye
Peri058

700 Tl Çekim işlemini ödemiyorlar 3 gündür finans güncellenmesi dendikten sonra şimdide Engellediler canli destek servisinde engelleme var ulaşamiyorum. Giden gitti büyük ihtimal icmeliyim fakat yinede belki yardimci olursaniz arkadaslar Kurtatirsak eğer 200 ü dagitirim Nerden bulaştin demeyin iste akilsizlik vurup kaçalim derken onlar bize vurup kaçtilar.

Serginho

Kayıtlı Üye
Girişte sikayetvar forumu mu yaziyor??
Ne alaka burasi forum degilmi ? Belki yarin birisi burada gezerken bu konuyu gorüp yatirim yapmaz.illa sikayet var forumumu olmasi lazim forumlarin amaci dolandirici siteleri ifşa etmek degilmi 100 yatirdim benden giden 600 belki bu konu sayesinde daha yüksek yatirim yapicak olan birisi görür ve yatirmaz.site buraya sponsor olmadiktan sonra sikayet acmakta ne sorun var

Serginho

Kayıtlı Üye
Forumda boyle bir alan olduguna gore kullanmamda sakinca yok diye düsunuyorum @James Zaten salakligimizdan parmiz gitmis birde üstune munakaşaya gerek yok giden gitti sikayet actim belki oynayanlar vardir yada yoks bir gun benim gibi mesaj geldiginde bu konuyu görürler baliklama atlamazlar

Admin

Administrator
Geçmiş olsun bağlandım canlıya direk atıyor şerefsizler. Neden oynadınki böyle saçma bir siteden. Güven vermiyor hiç

Serginho

Kayıtlı Üye
Geçmiş olsun bağlandım canlıya direk atıyor şerefsizler. Neden oynadınki böyle saçma bir siteden. Güven vermiyor hiç
Vallahi oyle bir 100 atip deneyeyim dedim slotta altyapisi farkli diye vurup kaçalim diye onlar bize vurdular ?Cok onemli degil ya maksat dedigim gibi birileri benim gibi atlamayi dusunurse bilgisi olsun

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap