Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben yeni görüyorum. siteye girdim bi yatırım yapayım dedimde gördüm yoksa yalan olacaktı1hafta oIdu
Yatırım yapayım dedin????ben yeni görüyorum. siteye girdim bi yatırım yapayım dedimde gördüm yoksa yalan olacaktı
Yatırım yapayım derken ????ben yeni görüyorum. siteye girdim bi yatırım yapayım dedimde gördüm yoksa yalan olacaktı
vazgeçtim 9,91 çıktı baskete attım 19 olacak ufak ufak takılırım 100 yapmaya çalışırım son anda gördüm bu spini bi hayır var bu işte çekim olaiblirYatırım yapayım dedin????
derken 50 tl em vardı onu atacaktım 9,91 çıktı spinden param cebimde kaldı vazgeçtim yatırmaktanYatırım yapayım derken ????
Haydi burdan da 100 yapderken 50 tl em vardı onu atacaktım 9,91 çıktı spinden param cebimde kaldı vazgeçtim yatırmaktan
50yi yolla metin abi bu tarafa doğruderken 50 tl em vardı onu atacaktım 9,91 çıktı spinden param cebimde kaldı vazgeçtim yatırmaktan
Çarşamba 150 geri atarım acil ihtiyaç??50yi yolla metin abi bu tarafa doğru
acuna yapılırmı bu ozaman bende mikeyim. hayırdır nasıl çarptılar curio falan birşey yapmadımıOnların anasını sikeyim hatta ismail subayın karısını kızını sikeylm. 15 bin lira çarptılar beni amını yurdunu karısını siktiklerim
Onuda dolandırdılar o dereceacuna yapılırmı bu ozaman bende mikeyim. hayırdır nasıl çarptılar curio falan birşey yapmadımı
ben topukÇarşamba 150 geri atarım acil ihtiyaç??
ben napcam sabaha kadar@BMW gülme ciddi söylüyom
Bu 2 oldu ?ben napcam sabaha kadar
oo zaman yatırımı keseyim o siteyeOnuda dolandırdılar o derece
İhtiyaç acil olmasa söylemem bile ama senin bileceğin iş tabiben napcam sabaha kadar
az bekle kulisbetten çekim yaparsam vereyimBu 2 oldu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!