Oohhhhhh ohhhaz bekle kulisbetten çekim yaparsam vereyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oohhhhhh ohhhaz bekle kulisbetten çekim yaparsam vereyim
Kanka varsa ver adama bak zor gunun olur saglam gorur seni adama acil lazimmis ?az bekle kulisbetten çekim yaparsam vereyim
payfix sal hadiİhtiyaç acil olmasa söylemem bile ama senin bileceğin iş tabi
Usta sen kimsin ya. Kusura bakma ama çıkaramadımKanka varsa ver adama bak zor gunun olur saglam gorur seni adama acil lazimmis ?
onu banamı ögretiyorsunKanka varsa ver adama bak zor gunun olur saglam gorur seni adama acil lazimmis ?
DodoUsta sen kimsin ya. Kusura bakma ama çıkaramadım
Dodoyazabilirmisin ?Usta sen kimsin ya. Kusura bakma ama çıkaramadım
Yok soyledim ben dodk ?onu banamı ögretiyorsun
Lan senin ismine noldu ** ?Dodoyazabilirmisin ?
Atıldı ?onu banamı ögretiyorsun
Yeter dedim artik cok tassak gectiler alindim gucendim sinirlendim hirslandim cildirdim roosteri dovucektim en son cekiliste adimi dodo yapmis sadece diyom adim dodoyazyeter oylr bana cikiyor sonra bi isim yaratmaya calistim buda poh gibi oldj ??Lan senin ismine noldu ** ?
Tanımadım valla ** ?Yeter dedim artik cok tassak gectiler alindim gucendim sinirlendim hirslandim cildirdim roosteri dovucektim en son cekiliste adimi dodo yapmis sadece diyom adim dodoyazyeter oylr bana cikiyor sonra bi isim yaratmaya calistim buda poh gibi oldj ??
Neden ?Tanımadım valla ** ?
Lan çok güzel adamsın sen yaNeden ?
Çarşamba gecesinhallederiz ?onu banamı ögretiyorsun
Sende oylesin brom seni ayri bi seviyorm acun abi ???Lan çok güzel adamsın sen ya
olsaydı direk atardım kardeşim faiz falan da istemem ama inş işini halledersinÇarşamba gecesinhallederiz ?
100 daha eksik ama inşallah halledicez düşünmen yeter çok sağololsaydı direk atardım kardeşim faiz falan da istemem ama inş işini halledersin
bulursam atarım sana100 daha eksik ama inşallah halledicez düşünmen yeter çok sağol
Eksik olmabulursam atarım sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!