Kulisbet hesabi olanlar kontrol etsin .150 speen veriyor ben aldım. .240kulisbet.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Otomatik mi eklenmişKulisbet hesabi olanlar kontrol etsin .150 speen veriyor ben aldım. .240kulisbet.com
Bol şansKulisbet hesabi olanlar kontrol etsin .150 speen veriyor ben aldım. .240kulisbet.com
EvetOtomatik mi eklenmiş
Teşekkürler sana da bol şansBol şans
Tşk herkese eklenmiş.
Bana 20 çıktı kaybettimTeşekkürler sana da bol şans
Çekersen bu sefer es gecmezsin umarımTşk herkese eklenmiş.
Dur bakam ben ne edecemBana 20 çıktı kaybettim
Nezaman es geçtim. Geçenki 200 çekimi diyorsan. arkadaş tan 100 borç aldım 250 falan yaptım. Geri kaybettim. 500 falan yapıp 300 borcumu verip kalanla iadei ziyaret yapacaktım olmadiÇekersen bu sefer es gecmezsin umarım
150 spinde 20 çok az hangi oyunda oynadinBana 20 çıktı kaybettim
Narcos150 spinde 20 çok az hangi oyunda oynadin
Vay mk sıra bize gelince hep bir aksilik oluyor ??? kuliste 36 çıktı tek maç oynadım maç kalktı ortadan şansımı mikimNezaman es geçtim. Geçenki 200 çekimi diyorsan. arkadaş tan 100 borç aldım 250 falan yaptım. Geri kaybettim. 500 falan yapıp 300 borcumu verip kalanla iadei ziyaret yapacaktım olmadi
Geçen pala olmasaydi sana devredecektim. sansina ona çıktı. o ara 200 var diye g.tum kalktı ödülü devrettim sabahina 0 oldum 0 olmasam aimardan gelen ödülü de sana devrederdim nasip işteVay mk sıra bize gelince hep bir aksilik oluyor ??? kuliste 36 çıktı tek maç oynadım maç kalktı ortadan şansımı mikim
Hangi oyun 36 iyi 2 oranlı 2 tek maçta 100 cekerbilirsinVay mk sıra bize gelince hep bir aksilik oluyor ??? kuliste 36 çıktı tek maç oynadım maç kalktı ortadan şansımı mikim
Narcos verdi tek maç bastım iptal oldu maç mk ??Hangi oyun 36 iyi 2 oranlı 2 tek maçta 100 cekerbilirsin
Konu bana nasıl geldi mkeGeçen pala olmasaydi sana devredecektim. sansina ona çıktı. o ara 200 var diye g.tum kalktı ödülü devrettim sabahina 0 oldum 0 olmasam aimardan gelen ödülü de sana devrederdim nasip işte
Iadei ziyaret sırasından seninle ilgisi yok.Konu bana nasıl geldi mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!