***** avradını bi ton s*kim ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka gerilme *** belki yatacaktı kupon acele ediyon ptates oluyon beklenelbet geicicek***** avradını bi ton s*kim ya
gelse de patates olacam sikiim bunların yatıracağı parayı papara ne hallere düşürdün bizikanka gerilme *** belki yatacaktı kupon acele ediyon ptates oluyon beklenelbet geicicek
mail attınmıgelse de patates olacam sikiim bunların yatıracağı parayı papara ne hallere düşürdün bizi
attım. boşa atıyoz.mail attınmı
vakıfbank değil başka olsa tamam derdimde vakıfbank hızlı geçiyorattım. boşa atıyoz.
kanka papara min 250 üstü alıyolar keşke paparaya atsaydınamk yatırım yüklü zatengelse de patates olacam sikiim bunların yatıracağı parayı papara ne hallere düşürdün bizi
yapck bssy yok payfixin anasnı skm mefete gibi a m kkafamı ***** payfix para kesmiyor diye attıydım
yakındaaa yasallaşıcak 3-5 sene kaldıdevlet baba olaya bi el atsada para aklamaktan kurtulsak ordan oraya ordan oraya para orospu oluyo 3 kurumda
tüpçü varken zor adam 750 milyon dolares kredi çekiyo ödemiyo ziraate benimde geçen 200 liralık bi kmh hesabı vardı ziraat posta çekmiş 15 lira faiz borcu var ödeyin diye. kargo istanbuldan geliyo düşün kargo masrafı zaten 20 liradır ödeseler kara geçerlerdiyakındaaa yasallaşıcak 3-5 sene kaldı
Hadi sapla gelsonunda koydugumcocukları ya
öldür sitelerisonunda koydugumcocukları ya
dengeden al intikamı?sonunda koydugumcocukları ya
20-20 nasıl önde oluyorsturgat henbol senin sülaleni mikeyim mk takımı 20-20 öndesin 2 dakikada nasıl 4 sayı yiyorsun 24-24 oldu mk depin oranıda 5 olmuştu adi takımlar
24-20 kafada kalmadı mk20-20 nasıl önde oluyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!