Boşuna yorma?@tefocan4747 öğle yemeğine mi çıktın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Boşuna yorma?@tefocan4747 öğle yemeğine mi çıktın
Maşallah hocam eskidenmiş o şimdi okumanın bi değeri kalmamış ki neneler dedeler de okusun gene de helal olsun ??Yaş 40 okumanın yaşı mi var 70 yaşındaki neneler dedelerde okuyor
Tefocan oldu cimricanBoşuna yorma?
Gelire göre gider var ?
Aldın dimi alacagını biraz dur durak bil ?@tefocan4747 öğle yemeğine mi çıktın
Her 4 günde para veremem kusura bakma ?Tefocan oldu cimrican
O da doğru zaten bu yüzden kimse kendi mesleğini yapmıyor. Okumanın bi anlamı olsa okulu bitiren hemen kendi bitirdiği dalda iş bulurdu boşuna okumamış olurdu. Okulu bitirene iş verilmeyecekse bukadar üniversite kurulmasının bi anlamı yokMaşallah hocam eskidenmiş o şimdi okumanın bi değeri kalmamış ki neneler dedeler de okusun gene de helal olsun ??
Her 4 günde para veremem kusura bakma ?
4 günde miHer 4 günde para veremem kusura bakma ?
Aynen öyle benim şimdiki aklım olsa okul falan okumam yada okursam tıp diş okurum iş bulamamanın yanı sıra okuduğum 4 sene hadi 1 sene de uzattın 5 sene masraf hep boşa fiziki yıpranma da cabasıO da doğru zaten bu yüzden kimse kendi mesleğini yapmıyor. Okumanın bi anlamı olsa okulu bitiren hemen kendi bitirdiği dalda iş bulurdu boşuna okumamış olurdu. Okulu bitirene iş verilmeyecekse bukadar üniversite kurulmasının bi anlamı yok
Bide Borçlu okuyorsun is bulamazsan borçlu ölüyor sun hanım 2006 sosyal bilgiler Öğretmenliği mezunu 15 yıldır atanamamis iş yok 7 bin kredi borcu olmuş 15-20 bin ölme Eşşeği m ölme okuyana iş verilmeyecekse ne diye kredi verilip borclandiriliyor böyle sosyal devlet mi olur.kim ne derse desin Eğitim Sağlık ücretsiz olması lazımAynen öyle benim şimdiki aklım olsa okul falan okumam yada okursam tıp diş okurum iş bulamamanın yanı sıra okuduğum 4 sene hadi 1 sene de uzattın 5 sene masraf hep boşa fiziki yıpranma da cabası
Nasip inş.Çok değil yarın yüklü çekim paylaş yaparım burda
?Çok değil yarın yüklü çekim paylaş yaparım burda
Hocam sosyal devlet anlayışı yandı bitti kül oldu gençler *** kadar odalara köpek durmaz evlere ne paralar ödüyor hoş iş bulan da hakkını alamıyor ya bu devirdeBide Borçlu okuyorsun is bulamazsan borçlu ölüyor sun hanım 2006 sosyal bilgiler Öğretmenliği mezunu 15 yıldır atanamamis iş yok 7 bin kredi borcu olmuş 15-20 bin ölme Eşşeği m ölme okuyana iş verilmeyecekse ne diye kredi verilip borclandiriliyor böyle sosyal devlet mi olur.kim ne derse desin Eğitim Sağlık ücretsiz olması lazım
Hocam sosyal devlet anlayışı yandı bitti kül oldu gençler *** kadar odalara köpek durmaz evlere ne paralar ödüyor hoş iş bulan da hakkını alamıyor ya bu devirde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!