Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Kuponu Kupon Gelir mi Bozalım mı?

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Maşallah hocam eskidenmiş o şimdi okumanın bi değeri kalmamış ki neneler dedeler de okusun gene de helal olsun ??
O da doğru zaten bu yüzden kimse kendi mesleğini yapmıyor. Okumanın bi anlamı olsa okulu bitiren hemen kendi bitirdiği dalda iş bulurdu boşuna okumamış olurdu. Okulu bitirene iş verilmeyecekse bukadar üniversite kurulmasının bi anlamı yok

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
O da doğru zaten bu yüzden kimse kendi mesleğini yapmıyor. Okumanın bi anlamı olsa okulu bitiren hemen kendi bitirdiği dalda iş bulurdu boşuna okumamış olurdu. Okulu bitirene iş verilmeyecekse bukadar üniversite kurulmasının bi anlamı yok
Aynen öyle benim şimdiki aklım olsa okul falan okumam yada okursam tıp diş okurum iş bulamamanın yanı sıra okuduğum 4 sene hadi 1 sene de uzattın 5 sene masraf hep boşa fiziki yıpranma da cabası

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aynen öyle benim şimdiki aklım olsa okul falan okumam yada okursam tıp diş okurum iş bulamamanın yanı sıra okuduğum 4 sene hadi 1 sene de uzattın 5 sene masraf hep boşa fiziki yıpranma da cabası
Bide Borçlu okuyorsun is bulamazsan borçlu ölüyor sun :) hanım 2006 sosyal bilgiler Öğretmenliği mezunu 15 yıldır atanamamis iş yok 7 bin kredi borcu olmuş 15-20 bin ölme Eşşeği m ölme okuyana iş verilmeyecekse ne diye kredi verilip borclandiriliyor böyle sosyal devlet mi olur.kim ne derse desin Eğitim Sağlık ücretsiz olması lazım

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bide Borçlu okuyorsun is bulamazsan borçlu ölüyor sun :) hanım 2006 sosyal bilgiler Öğretmenliği mezunu 15 yıldır atanamamis iş yok 7 bin kredi borcu olmuş 15-20 bin ölme Eşşeği m ölme okuyana iş verilmeyecekse ne diye kredi verilip borclandiriliyor böyle sosyal devlet mi olur.kim ne derse desin Eğitim Sağlık ücretsiz olması lazım
Hocam sosyal devlet anlayışı yandı bitti kül oldu gençler *** kadar odalara köpek durmaz evlere ne paralar ödüyor hoş iş bulan da hakkını alamıyor ya bu devirde

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap