Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İTRAAZ I OLAN ROOSTER A SÖYLESİN BEN ONA DA SÖYLEDİM KARISACAK DİYE YANIT VERMEDİListe kontrol ettim bende zaten yalnış yapıcagındam şüphemiz yok liste dogru
Dostum sen sunu Bı anla. Ben listede niye yokum demedim ki sen bana artistlik yapıyosun yada hesap soruyorsun. Sarj bitebilir bısey olabılır vs. Yahu alın odul de sızın olsun vs de. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz odul buyuk ya lısteyı en az nasıl kısık tutarız pesınde siniz. Gır rolune ver desteggını gec. Ama burada Bı liste merakı var anlamıs ta degılım. Neyse umarım rolcu kazanırEkli dosyayı görüntüle 10696
20 DK 0 MESAJ dostum ? ben yaptıgım liste bu admin karar verir ama kimseye hata yapmadım ben.
yaw dostum oyle olabilir kusura bakma ama 20 dk yazmayıp gol de goll yazarsan herkes böyle düşünürDostum sen sunu Bı anla. Ben listede niye yokum demedim ki sen bana artistlik yapıyosun yada hesap soruyorsun. Sarj bitebilir bısey olabılır vs. Yahu alın odul de sızın olsun vs de. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz odul buyuk ya lısteyı en az nasıl kısık tutarız pesınde siniz. Gır rolune ver desteggını gec. Ama burada Bı liste merakı var anlamıs ta degılım. Neyse umarım rolcu kazanır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!