Teşekürler garanti bankası diyince 100 TL atmis adam ya @kadircan4747
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@kadircan4747 acil garanti bankası bbva ?????????
Bugün sponsor ödemeleri yapılmış @kadircan4747 para dağıtıyor ????Yok bmw a
Meto da @kadircan4747 ye Hani bana hani bana demişBugün sponsor ödemeleri yapılmış @kadircan4747 para dağıtıyor ????
İpi hazırladım merdo merdoMeto da @kadircan4747 ye Hani bana hani bana demiş
Watsap watsap dedi sana ordan anlamadın hakkını kaybettin adamı beklletin??Meto da @kadircan4747 ye Hani bana hani bana demiş
Manyakmisin hiçbirşey e çare olmaz. Kumarci olarak gunahlarinla b ok yoluna gidersinİpi hazırladım merdo merdo
Benim forum dışında kimseyle baglantim yoktur. Bana dememistirWatsap watsap dedi sana ordan anlamadın hakkını kaybettin adamı beklletin??
Yok aga ya kacinci oldu bu dayanamiyorumManyakmisin hiçbirşey e çare olmaz. Kumarci olarak gunahlarinla b ok yoluna gidersin
Çözüm değil çözüm olsa zaten hepimiz aynı şeyi yapar kurtuluruz. Yeri geldi kirami veremeyecek duruma geldim biyerde duzeliyorsun. Gün doğmadan neler doğar bilemezsin. Ama düzeltmek istiyorsan yapabiliyorsan önce bu işi birakmaktan baslayacaksin.Yok aga ya kacinci oldu bu dayanamiyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!