Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
NAPIYON la cenabetGeçmiş olsun. Kerim birkaç kez Kurutmaya calismissin olmamış. Gol olur oynasan bukezde gol atamaz hiyarlar
Iyi Napim sahur yaptım oturuyorumNAPIYON la cenabet
Afiyet olsun abi yoklugunu hissediyoruz forumda ağlayan yokIyi Napim sahur yaptım oturuyorum
Bende yokken senin kuponlar nasıl tutmaz yahuNAPIYON la cenabet
Afiyet olsun abi yoklugunu hissediyoruz forumda ağlayan yok
Roll yapacam birazdan liste senin
bilmiyorum abi yok olsan daBende yokken senin kuponlar nasıl tutmaz yahu
Telefondan liste tutabilir miyim diyecemde bu saatte az kişi olur tutariz heralde hanım uyusa bariAfiyet olsun abi yoklugunu hissediyoruz forumda ağlayan yok
Iyide admine roostere beni banlayin demiştim kiyamadilar sanırımbilmiyorum abi yok olsan da
Forumda üyeliğin var bu da etken
KILIBIK METİNTelefondan liste tutabilir miyim diyecemde bu saatte az kişi olur tutariz heralde hanım uyusa bari
Bu saatte rolle uğraşma yat uyu benceAfiyet olsun abi yoklugunu hissediyoruz forumda ağlayan yok
SABAHA BORÇ VAR 700 KUPON DAN KALAN KAR 200 TL BANA.Bu saatte rolle uğraşma yat uyu bence
Valla benimde 700 vardı 600 ü odemistim 100 den geri 600 oldu. Dur noktamız yok malesefSABAHA BORÇ VAR 700 KUPON DAN KALAN KAR 200 TL BANA.
ODA GELİRSE GELMEZSE PATLADIK
Ben durdum başka para yok diğer konuda listeyi yapValla benimde 700 vardı 600 ü odemistim 100 den geri 600 oldu. Dur noktamız yok malesef
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!