Seyirci jokeri hakkimi kullanmak istiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seyirci jokeri hakkimi kullanmak istiyorum
Aaa bu lafta meshur oldu he senin seks yaptigin kadar yok senin yurudugun yol kadarBabuş senin seks yaptığın kadar ben cenabet gezmişim yanlış adama zarf atıon?
Zarf atmiyom dayi ?Babuş senin seks yaptığın kadar ben cenabet gezmişim yanlış adama zarf atıon?
Fato zarf atıo ya tutarsa sanki beni tanımıoAaa bu lafta meshur oldu he senin seks yaptigin kadar yok senin yurudugun yol kadar
Sever öyle şeyleriAaa bu lafta meshur oldu he senin seks yaptigin kadar yok senin yurudugun yol kadar
Gelmesin 150 tl borcum var?@muhsinovi gell burayaaa
Su 935 tl den koklatsin birazGelmesin 150 tl borcum var?
Valla ben aldım dün?Su 935 tl den koklatsin biraz
Dayı şimdi muhsinin paylaştığı çekimler senin değilmi hadi inkar et?Fato zarf atıo ya tutarsa sanki beni tanımıo
Biliyorum zaten hahahahaha bakim ne dicen diyeValla ben aldım dün?
150 aldım ininedenSu 935 tl den koklatsin biraz
Senle bi anlaşma yapakDayı şimdi muhsinin paylaştığı çekimler senin değilmi hadi inkar et?
Kanka art niyet yok hani aklinda bisey varsa muhsine aldiriyor cekim paylas sen oyna diyeDayı şimdi muhsinin paylaştığı çekimler senin değilmi hadi inkar et?
HeSenle bi anlaşma yapak
La biliyorum girme sen araya?Kanka art niyet yok hani aklinda bisey varsa muhsine aldiriyor cekim paylas sen oyna diye
Sana kalenin şifresini ve atlasın şifresini verecem eger benimse ben eşeğim die yazacam yok benim değilse sen yazacam mı?Biliyorum zaten hahahahaha bakim ne dicen diye
Buyur hodri meydan 30 dakika düşün az işim varSana kalenin şifresini ve atlasın şifresini verecem eger benimse ben eşeğim die yazacam yok benim değilse sen yazacam mı?
Bu yaştan snra seni bağırtmak yakışmaz emmi?Sana kalenin şifresini ve atlasın şifresini verecem eger benimse ben eşeğim die yazacam yok benim değilse sen yazacam mı?
Vay *** bana dondü olay ayfonunun azizligine veriyorumSana kalenin şifresini ve atlasın şifresini verecem eger benimse ben eşeğim die yazacam yok benim değilse sen yazacam mı?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!