Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben hep diyom bu basketlerin yarısı şikeYa Allah aşkına şu maçı izleyen varsa söylesin. 1.6 sn kala 91:87 oldu izlemedim hücum depteydi 1.6snde nasıl 91:92 bitti bu maç? O kadar olay gördüm bunu hiç görmedim dep mola aldı 1.6 snde nasıl 5 sayı atıyor?
Lan şike istesen yapamazsın 1.5 sn diyorum izledim maçı dep 1.5 sn kala mola aldı kapattım geldi diye max 3+1 atar nasıl 5 atıyorBen hep diyom bu basketlerin yarısı şike
İzledim diyorum izledimSüre yalnış olabilir
Kral kalan 1.5 saniyeyi izleyebileceğin bir tekrarı falan yok muİzledim diyorum izledim
Koyim mna izlesem ne olur resmî sonuçKral kalan 1.5 saniyeyi izleyebileceğin bir tekrarı falan yok mu
Kanka ben alt verdim mac sonucu 8 dk 17 attilar son 2dk 22 23 sayi attılar 2dk kala 20 sayidan az gelse wonduKoyim mna izlesem ne olur resmî sonuç
Ya dep karpuz sallar gibi triple atıyordu bu kadar bala gte sayı görmedim de mesele o değil. Ben ms 1 verdim 2 versem de merak ederim dep 1.6 snde nasıl 5 sayı atar? Ulan 4 atsa dicem 3+1 geldi. 5 sayıya her türlü 2 hücum lazım süre yok kiKanka ben alt verdim mac sonucu 8 dk 17 attilar son 2dk 22 23 sayi attılar 2dk kala 20 sayidan az gelse wondu
Kanka şaka mısınız canlı izledim diyorum ya ? 2snden az vardı kapattım geldi diyeoha ya kesin betconun süre yanlışlığı olabilir ama
Çalsın 1 sayı eder ?Teknik çalmış olabilirler
Abi hersey yapar bunlar bende yaşadım aynı durumu 4sn hücum vardı faul verdi iki atış ilkini attı ikincisini kaçırıp ikilik attılar ardından oyunculardan biri hakeme sövdü teknik çaldı teknik 1 sayı artı hücum oluyor biliyorsundur zaten 1 sayıyı atıp 2 saniyede hücumu da attılar bu anlattiklarim 4 saniye içinde oldu akıl sır erdiremedim normalde 10 dakikada 30 sayıyı ite kaka zor atarlar bazen oluyo böyleÇalsın 1 sayı eder ?
o zaman net şike aga.. teknik faul falan olmuştur bilerekKanka şaka mısınız canlı izledim diyorum ya ? 2snden az vardı kapattım geldi diye
Sendede yok yok muhsoAbi hersey yapar bunlar bende yaşadım aynı durumu 4sn hücum vardı faul verdi iki atış ilkini attı ikincisini kaçırıp ikilik attılar ardından oyunculardan biri hakeme sövdü teknik çaldı teknik 1 sayı artı hücum oluyor biliyorsundur zaten 1 sayıyı atıp 2 saniyede hücumu da attılar bu anlattiklarim 4 saniye içinde oldu akıl sır erdiremedim normalde 10 dakikada 30 sayıyı ite kaka zor atarlar bazen oluyo böyle
Net şike usta...Ya Allah aşkına şu maçı izleyen varsa söylesin. 1.6 sn kala 91:87 oldu izlemedim hücum depteydi 1.6snde nasıl 91:92 bitti bu maç? O kadar olay gördüm bunu hiç görmedim dep mola aldı 1.6 snde nasıl 5 sayı atıyor?
Basketten başka Bisey oynamiyom o yüzden abi hem zevkli hemde en sinir bozucu dal mk. gündüz super ligde maç olsa bile oynamıyorum gidip Tanzanya ligi basket oynuyorum ??Sendede yok yok muhso
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!