Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
messi hastaneye gitti agaBeyler disardayim @Messi06 hazirlasin ceksin paparalar messiye ben gece gelicem cekim verip yollarim a.e.o kizlayim
@Muric81 sende kanka hallet paparalar sana cekersin sende bana papara birak gece atarim sanamessi hastaneye gitti aga
Eror kondeees apsu boyka eraya çıkar gibi hissediyorumhayro45
Boyka01
Amenna
Apsuvachacha
AGASAR61
lomacenko
kondeees
Eror
Zagor
Nadeo
Burak16
eray53
goldbachh
Ross1000
Luis66
@dodoyazyeter knka senin liste bu
niye öyle dedin kral@goldbachh @eray53 garanti diger 4 kisi konusunda emin degilim ?
Beyler disardayim @Messi06 hazirlasin ceksin paparalar messiye ben gece gelicem cekim verip yollarim a.e.o kizlayim
Messi yok ula ben yaptim listeyi
teşekkürler@Muric81 sende kanka hallet paparalar sana cekersin sende bana papara birak gece atarim sana
Messi yok hastaneyr gidecem dediBeyler disardayim @Messi06 hazirlasin ceksin paparalar messiye ben gece gelicem cekim verip yollarim a.e.o kizlayim
Hissettim kanka ?niye öyle dedin kral
Yav gol gelirse 8 k alcam heyecan yaptırdın gol sandım yaGoooooool @Rooster
Sende diyorum ya kanka alla alla hadi ben kactim sen hallet gece gorusuruz @Apsuvachacha senin odulunu unutmusum gelince atcam k.bMessi yok hastaneyr gidecem dedi
Tmm 6 kisi çekiyorum dodoLa tamam sende diyorum hallet sana atsin paparalar @Muric81
Önemli değil müsait olunca halledersinSende diyorum ya kanka alla alla hadi ben kactim sen hallet gece gorusuruz @Apsuvachacha senin odulunu unutmusum gelince atcam k.b
Ooo hemen siparis geliyor 8 k yi cop edemeyiz ?Yav gol gelirse 8 k alcam heyecan yaptırdın gol sandım ya
Bol sans herkeseTmm 6 kisi çekiyorum dodo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!