20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmaliTürkiyede dolandırıcı olmak çok kolay lirabete 2 bin yatıranda kafa yoktur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmaliTürkiyede dolandırıcı olmak çok kolay lirabete 2 bin yatıranda kafa yoktur
Ne gerek var dinamo vbet mars hilton varken lirabete20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmali
Bana çıkacak kesin20:00 bugün
sana çıkarsa banada çıkmış demektir banada ödül atarsınBana çıkacak kesin
Borç atmam babam gelsin babamada atmam ?sana çıkarsa banada çıkmış demektir banada ödül atarsın
Dikkatini çekerim ben Borç demedim kiBorç atmam babam gelsin babamada atmam ?
Onu atarım zaten o ayrı ?Dikkatini çekerim ben Borç demedim ki
Burdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
İns dur bakalimBurdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
bizde bu şans varken 3 ün 1 çıkmasındaBurdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
5 imiz den 1 ine 500 çıkarsa pay edecez zaten diğer ödüller de artık çıkarsa kime onun kısmetiİns dur bakalim
bana 250 çıkarsa 4 ünüzden 2 kişi 25 çekiliş5 imiz den 1 ine 500 çıkarsa pay edecez zaten diğer ödüller de artık çıkarsa kime onun kısmeti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!